Pelicans - Tappara 29.3.2014 | Pelicans kiusaa Tapparaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tasoittaako Pelicans voitot kotijäällään?

Vihje lyhyesti

Pelicans onnistui eilen ottamaan pakkovoiton Tampereelta ja lahtelaiset kavensivat ottelusarjan. Tappara johtaa edelleen 3-2 ja joukkueella on mahdollisuus ratkaista sarja tänään Lahdessa. Tampereella nähtiin eilen, että sarjan katkaiseminen ei ole ikinä helppoa, mutta tänään tamperelaisilla on uusi yritys.

Tappara ei ollut eilisessä ottelussa alusta asti hereillä ja Pelicans onnistui kaapimaan pakkovoiton. Tappara sai eilen oppitunnin siitä, että sarja ei todellakaan ole vielä ohi. Pelicansilla ei ole tänään samaa etua puolellaan, sillä Tappara tulee varmasti alusta asti peliin paljon keskittyneemmin kuin eilen. Tapparalla on edelleen kaikki omissa käsissään ja joukkue on ehdottomasti Pelicansia laadukkaampi. Sarja saattaa hyvinkin ratketa tänään Lahdessa ja vierasvoitolle saadaan tähän kohteeseen hyvä kerroin. Vetolapulle pelataan eilisestä sisuuntunutta Tapparaa.

Vihje: Tappara, kerroin 2.15 NordicBet 

 

 

 

Perustelut vihjeelle

Pelicans lähti eiliseen otteluun todella ennakkoluulottomasti ja haastoi Tapparan kovemmin kuin aiemmin tässä sarjassa. Tappara ei ollut valmis Pelicansin rajuun haastamiseen ja vierailijat saivat kotijoukkueen jäädytettyä. Joukkue pelasi pakkovoiton edessä juuri niin kuin pitääkin ja saman tahdin on jatkuttava myös tänään Lahdessa. Pelicans on pystynyt ennen eilistä peliä haastamaan Tapparan parhaiten juuri kotikaukalossaan, joten helpolla tamperelaiset eivät tänäänkään sarjaa katkaise. 

Tappara ei ollut eilen täysin valmiina peliin ja Pelicansin pelitapa yllätti joukkueen. Tappara ei saa tässä vaiheessa alkaa pitämään voittoa itsestäänselvyytenä, tai Pelicans jyrää tässäkin ottelussa voittoon. Tapparalla on huikea materiaali ja joukkue pystyy tarvittavan voiton ottamaan, jos se on hereillä heti alusta asti ja reagoi Pelicansin pelaamiseen. 3-1 johto ottelusarjassa saattoi saada joukkueelle jo liiallisen hyvän olon tunteen, muta nyt viimeistään Tapparan pitäisi olla taas hereillä.

Kotijoukkue tulee tänään alusta asti kovalla paineistuksella Tapparan kimppuun ja vierailijoiden on oltava heti ottelun alussa valmiina. Tappara on oppinut eilisestä ja tulee varmasti peliin valmiimpana. Tapparalle ei ole helppo paikka iskeä sarjaa poikki, mutta vielä huonompi tilanne on lahtelaisilla, sillä pakkovoiton edessä saattaa otteet herpaantua helposti. Tapparalla on edelleen etu tässä sarjassa ja joukkueella on hyvät saumat iskeä sarja poikki tänään. 

Vihje: Tappara, kerroin 2.15 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti