Pelicans - TPS 10.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/10/2013
Jaa tämä...

Unelma pleijareista hengittää vielä!

Jos olisin sinä, pelaisin Pelicansia Unibetin kautta…ISOSTI.

Pelaa Lahden Pelicansia a.k.a. varmaa voittoa Unibetilla tästä! Uusille pelaajille 100€:n bonus! >>>

Lahdessa elätellään vielä teoreettisia mahdollisuuksia viimeisestä säälipleijaripaikasta, mutta siihen vaadittaisiin voitto tänään TPS:stä, huomenna Tapparasta ja päälle vielä hieman onnea sekä korkeampaa tilastomatematiikkaa.

Pelicans heräsi kevääseen vaisun kauden päätteeksi, mutta valitettavasti hieman liian myöhään. Edellisellä kierroksella kaatui Kalpa hienon nousun päätteeksi, jossa pääarkkitehtina hääri jälleen kukapas muukaan kuin Pekka Jormakka. Pelicans kannattajien kannattaakin nauttia herran esityksistä vielä tänään ja tiistaina, jos ja kun todennäköisesti niin käy, että Lahdessa ei pleijarikiekkoa tänä keväänä pelata. Jormakan on huhuiltu vaihtavan maisemaa kauden päätteeksi jo jonkin aikaa ja usein näissä tapauksissa ei ole niin sanotusti savua ilman tulta. Tänään Jormakalla ja kumppaneilla on kuitenkin vastassa TPS, jolla pelit päättyy tiistaihin ja todennäköistä onkin, että lahtelaiset myllyttävät turkulaiset pahaan solmuun tänään.

TPS on hävinnyt edelliset kuusi matsia putkeen eikä joukkuetta tämä kausi enää kiinnosta. Juha Pajuoja muun muassa linjasi, että turkulaisten A-nuoret ovat tällä hetkellä seuran prioriteetti numero yksi. TPS aiheuttaa päänvaivaa veikkausvihjeiden kirjoittamisen suhteen, kun ei joukkueesta oikein enää saa minkäänlaista otetta. Veikkaamisen suhteen joukkue sen sijaan tekee lapun täyttämisen jopa liiankin helpoksi. TPS, hyvää kesälomaa!

Lappuun Pelicans ja rahat pois isoilta pahoilta peliyhtiöiltä.

Veikkaussivut | Oskari