Pelicans - TPS 4.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/04/2014
Jaa tämä...

Jatkuvatko TPS:n hienot peliesitykset Pelicansin vieraana?

Pelicans – TPS, merkki 1, kerroin 2,05 Expekt
Pelicans – TPS ML, merkki 1, kerroin 1,64 Unibet

Expektin kertoimet otteluun 2,05 | 4,05 | 2,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä Turusta vieraaksi saapuva TPS. Kaiken kaikkiaan tiedossa on mielenkiintoinen kohtaaminen, koska niin Pelicans kuin TPS ovat viime aikoina nostaneet päätään vedenpinnan yläpuolelle. TPS voitti eilen upean taistelun päätteeksi Tapparan ja siitähän turkulaiset ovat saaneet varmasti potkua tekemiseensä. Kai Suikkanen tuntee Pelicansin enemmän kuin hyvin, joten siinä mielessä Pelicansin valmennus tuskin pystyy taikomaan lyhyessä ajassa hyviä juonia turkulaisten päänmenoksi. Tästä huolimatta luottoa tänään löytyy Pelicansin suuntaan. Pelicans on kahdessa edellisessä ottelussaan pelannut erittäin järkevästi. Varsinkin Kisapuiston hiljentäminen ennen vuodenvaihdetta oli lahtelaisilta erinomainen suoritus. Jere Myllyniemi on palannut heikomman pelivireen jälkeen takaisin omalle tasolleen ja esimerkiksi eilen yksikään kiekko ei löytänyt tietään entisen SaiPan maalivahdin taakse.

Pelicans pelasi eilen Raumaalla äärimmäisen ehjän ottelun. Pelicans on pelannut paljon tasaisia otteluita TPS:n tapaan, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut niin Pelicansille kuin turkulaisille äärimmäisen vaikeaa. Jere Myllyniemen erinomaiset peliesitykset ovat alkaneet selkeästi heijastumaan lahtelaisten muuhunkin pelaamiseen, sillä tappioputken aikana oikeastaan lahtelaiset pelkäsivät voittaa. Radek Smolenakin lähtö on vaikuttanut aivan liikaa Pelicansin pelaamiseen, vaikka missään tapauksessa asia ei niin saisi olla. Yksi pelaaja ei koskaan saa vaikuttaa ratkaisevasti mihinkään tilanteeseen, mutta lahtelaisten kannalta kaksi voittoa ovat viemässä kotijoukkuetta takaisin oikeaan suuntaan. TPS lukeutuu tavallaan Pelicansin päävastustajiin, joten siinä mielessä etenkin kotonaan lahtelaisten tulee tänään pystyä pisteet nappaamaan.

TPS:n nelosketju pelasi eilen Tapparaa vastaan erinomaisen ottelun, mutta turkulaisten kannalta valitettavaa on se, että sairaslista on todennäköisesti ehtinyt viime yön aikana kasvamaan jälleen yhdellä nimellä. Derek Famulare jätti eilen pelin Turussa kesken ja on vähintäänkin todennäköistä, että hän ei pelaa tänään Lahdessa. TPS:n loukkaantumislistalla pelaajia muutenkin riittää jo kauan sivussa olleen Markus Seikolan sekä Milan Jurcinan johdolla, joten siinä mielessä vierasjoukkue ei tarvitsisi enään loukkaantumisia lisää. TPS on osoittanut, että missään vaiheessa Turussa ei olla vielä luovutettu minkään asian suhteen, mutta valitettavasti turkulaiset ovat vieraissa olleet todella huonoja. Pelicans lähtee kotonaan täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Tämä ottelu on niin Pelicansille kuin TPS:lle äärimmäisen merkittävä kamppailu jatkoa ajatellen.

Veikkaussivut | Tuomas