VIDEO: SM-liiga ei rankaise törkeyksiä huudellutta Pelicansin joukkueenjohtajaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Lahtelaisten joukkueenjohtaja ei saa rangaistuksia.

Jääkiekon SM-liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoo, ettei SM-liiga aio rankaista Pelicansin joukkueenjohtajaa Simo Vehviläistä törkeästä huutelusta, jotka hän kohdisti Savon Sanomien toimittaja Wesa Koistiselle ryöpyttäen häntä minuuttien ajan.

Keskiviikkona Järvelä kertoi Ilta-Sanomille, ettei SM-liiga aio antaa sakkoja Pelicansille Vehviläisen huutelusta. Järvelän mukaan sakot olisi ainoa vaihtoehto tilanteeseen, sillä ainakaan toistaiseksi SM-liigan toimivalta ei ulotu kaukalon ja vaihtoaitioiden ulkopuolelle.

– Pelicans on ottelun järjestäjä, ja he vastaavat turvallisuudesta. Me emme voi noin vain antaa toimitsijakieltoja, Järvelä sanoi.

Muista mahdollisista rangaistuksista ei ole tietoa, mutta Järvelä odottaa Pelicansin saavan väkensä käytöksen kuriin. Järvelän mukaan on Pelicansin tehtävä hoitaa asian sisäisesti, ja lahtelaisseuran toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu onkin jo puhutellut Vehviläistä tuoreeltaan.

– Jos he eivät pysty tapahtuman järjestäjän vastuutaan, niin kyllä me siihen puutumme, Järvelä päätti.

Pelicansin pelit päättyivät eilen 6 – 0  tappioon KalPa:lle ja lahtelaisten kesälomat alkoivat isoin numeroin 4 – 1. Näin ollen seuran ei tarvitse vahtia Vehviläisen toimintaa ennen ensi kautta.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
Erkka Westerlund palaamassa valmennushommiin
VIDEO: Naisten MM-kisat kokemassa skandaalimaisen kohtalon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa