Pittsburgh Penguins myynnissä - Flyers-fanit haluavat ostaa seuran!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 09/11/2015
Jaa tämä...

NHL-seura Pittsburgh Penguinsin omistajat ovat tulleet siihen lopputulokseen, että he haluavat myydä perinteikkään seuran eteenpäin. Seuran omistajat ovat muun muassa Sydney Crosbyn ja Evgeni Malkinin tähdittämän seuran hintalapuksi 750 miljoonaa dollaria. Ostajaehdokkaiden joukossa on yksi todellinen musta hevonen.

Penguinsin pahimman vihollisen Philadelphia Flyersin fanit nimittäin ovat päättäneet, että he haluavat ostaa seuran. Tempauksen takana on Flyersin fanien ylläpitämä seuran virallinen blogi The Orange and Black Pack, joka yrittää saada kaikkia maailman Flyers-faneja lähtemään mukaan GoFundMe-sivuston kautta organisoituun joukkorahoitukseen, mikä tähtää Pittsburgh Penguinsin ostoon.

Philadelphia Flyersin kannattajien mielestä Penguins on NHL:n surkein organisaatio, ja he tekisivät tiettyjä muutoksia organisaation minkä seurauksena NHL:stä tuli hieman parempi paikka pelaajille ja faneille. Blogin kuvailemat muutosehdotukset olisivat seuraavanlaisia:

* Penguinsin kotiareena maalattaisiin musta oransiksi.

* Hallin ulkopuolelle tuli jättimäinen maalaus Claude Girouxista katsomassa halliin vievälle valtatielle

* Parkkipaikkojen valkoisten viivojen maalaaminen oranseiksi, sekä Flyers logon maalaaminen jokaiseen parkkiruutuun.

* Tehtäisiin ”wall of fame” hallin käytäville. Seinää koristaisivat suurimpien rahoittajien valokuvat.

* Sydney Crosby pakotettaisiin pelaamaan vaipat jalassa ja tutti suussa.

Kuusi päivää joukkorahoituksen alkamisen jälkeen huimat 104 ihmistä on käynyt lahjoittamassa rahaa Flyers-fanien yhteisen unelman eteen. Rahasumma on noussut 1883 dollariin, joten pyydettyyn 750 miljoonaan ei ole enää matkaa kuin 749 998 117 dollaria! Joukkorahoituskampanja ja sen vetäjät ovat siis tällä hetkellä yhtä varteenotettavia ostajaehdokkaita Penguinsille kuin suomalainen postinkantaja kesälomarahojen tipahdettua tilille. Nähtäväksi jää, miten rahankeräys etenee tulevina viikkoina.

Mikäli sinä haluat käydä tutustumassa Flyers blogiin tai ottamassa osaa rahoituskampanjaan, niin niihin pääset alla olevista linkeistä:

Orange and Black Pack -Blogi

GoFundMe -sivusto

Ja tässä vielä Flyers-fanien mielipide Penguinsista videon muodossa!

Peliyhtiö Unibet tarjoaa asiakkailleen mahtavia tarjouksia ja kampanjoita Liigan alkua varten. Tänään sivusto laittaa jakoon KYMMENEN 200€ ilmaisbonusta vain 1x-kierrätysehdoilla! Klikkaa tästä ja ota omasi!

Katso Myös: Kenestä Liigakauden maalikuningas. Äänestä oma suosikkisi!

Lue myös:
VIDEO: Jonathan Toewsin laukaus on iskussa!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?
Jääkiekon World Cupin aikataulut selvillä!