VIDEO: Ruotsalaispelaajalta uskomaton blokki Stanley Cup finaaleissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 06/07/2016
Jaa tämä...

Olli Määttä ja Pittsburgh Penguins ovat enää voiton päässä jääkiekon NHL-liigan mestaruudesta. Pittsburgh voitti San Josessa pelatussa neljännessä Stanley Cup -finaalissa Joonas Donskoin edustaman Sharksin maalein 3-1 ja eteni ottelusarjassa 3-1-johtoon.

Pittsburghin voiton takuumiehiä ja ottelun ehdottomia hahmoja olivat pingviinien hyökkääjätähdet Phil Kessel sekä Jevgeni Malkin, jotka iskivät kumpikin kaksi tehopistettä mieheen. Veikkaussivut.com haluaa kuitenkin nostaa esille vielä yhden hyökkääjän, joka osoitti omalla uhrautumisellaan sen, kuinka iso asia Lord Stanleyn maljan voittaminen on jääkiekkoilijalle. Ruotsalaishyökkääjä Patric ”Horny” Hörnqvist nimittäin haluaa niin kovasti nimensä pytyn kylkeen, että hän blokkasi viime yönä San Jose pelaajan laukauksen kohti maalia omalla päänupillaan!

Pittsburgh ja Hörnqvist voivat ratkaista Stanley Cup mestaruuden Suomen aikaa varhain perjantaiaamuna kotiareenallaan Consol Energy Centerillä. San Jose tarvitsee melkoisen ihmeen, mikäli se vielä mielii nousta 3 – 1 tappiotilanteesta rinnalle ja ohitse.

Muistathan että peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: SKA PIETARI HÄVISI TARJOUSKILPAILUN HUIPPUHYÖKKÄÄJÄSTÄ

VIDEO: PITTSBURGHILLE KOLMAS KIINNITYS NHL:N MESTARUUTEEN

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa