Pep: Andres, tulisitko Cityyn?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pep Guardiola on houkuttelemassa entisiä Barcelonan pelaajiaan Manchester Cityyn. Guardiolan menestys Etihad -stadionilla oli loppujen lopuksi tällä kaudella pienoinen pettymys. Ehkä Guardiola ajattelee korjaavansa tilanteen vanhalla reseptillä, Barcelonassa hän voitti La Ligan kolmesti ja Mestareiden liigan kaksi kertaa. Tutut Barca-pelaajat vaaleansiniseen paitaan, ja sillä homma selvä?

Useammankin eurooppalaisen urheilulehden mukaan Guardiola olisi hiljattain lähestynyt Barcan Andres Iniestaa ja yrittänyt saada tätä innostumaan siirrosta Manchesteriin. 33-vuotiaalla Iniestalla on vielä yksi vuosi jäljellä sopimuksestaan Barcelonan kanssa, eikä hän ole vielä suostunut allekirjoittamaan uutta sopimusta. Iniesta oli Barcan ehdoton avainpelaaja Guardiolan managerikaudella.

Iniestan siirto on vielä alkutekijöissä ja todellakin epävarma, mutta ilmeisesti laitapakki Dani Alves olisi jo hyvin lähellä siirtoa Guardiolan vaaleansinisiin. Alvesin agentti on aiemmin tällä viikolla käynyt keskusteluja Juventuksen edustajien kanssa Alvesin sopimuksen purkamisesta, jotta Alves voisi jättää Italian ilmaisella siirrolla. Tuskinpa Juve tällaiseen suostuu, Alves pelasi sen verran mainion kauden, että ottajia varmasti löytyy vaikka vähän pitäisikin maksaa.

Brasilialaisen Alvesin on kerrottu haluavan taas pelata Guardiolan joukkueessa. Manchester Cityllä olisi myös tarvetta laitapuolustajille, sillä Pablo Zabaleta on jo jättänyt seuran ja Bacary Sagnakin on lähdössä.

Lyö vedot  Unibetille!>>