VIDEO: Pep Guardiola ilmoittaa ensi tiistaina jättävänsä Bayern Münchenin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Bayern München joutunee etsimään uuden päävalmentajan.

Jalkapallon Saksan Bundesliigan valmentavan Pep Guardiolan siirtohuhut ovat velloneet jo pitkään, ja nyt Daily Mail uutisoi, että mies ilmoittaa ensi viikolla jättävänsä tulevana kesänä nykyisen seuransa Bayern Müchenin.

Daily Mail uutisoi samalla, että Carlo Ancelotti ottaa hänen paikkansa ensi kaudella Bayern Münchenin päävalmentajan tehtävissä. Ancelotti on aikaisemmin valmentanut muun muuassa Real Madridia ja PSG:tä.

Guardiolan sopimus Bundesliigan hallitsevan mestarin kanssa päättyy tämän kauden päätteeksi. Huhut miehen siirtokuvioista ovatkin olleet vauhdissa jo kauan.

Bayern München voitti Saksan cupissa Darmstadin tiistaina lukemin 1-0 ja sen jälkeen Guardiola kertoi, että asioihin tulee selvyys pian.

– Tänä iltana minulla ei ole vastausta. Ensi viikolla kaikki selviää.

Ainakin Valioliigassa pelaavan Manchester Cityn on uskottu olleen Guardiolan perässä. Seuran johtoportaassa on hänen entisiä tuttuja siltä ajalta, kun mies toimi Barcelonan päävalmentajana.

Guardiola saapui Bayern Münchenin päävalmentajaksi vuonna 2013. Sitä ennen mies piti sapattivuoden. Seura on voittanut muun muuassa kaksi sarjamestaruutta.

Eurooppalaiset jalkapallosarjat jatkuvat jälleen viikonloppuna. Esimerkiksi Englannin Valioliigassa pelataan lauantain ja maanantain välillä kymmenen ottelun mittainen kattaus. Kierros huipentuu maanantaina pelattavaan todelliseen huippuotteluun, jossa yhteen iskevät Arsenal ja Manchester City.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:
Real Madrid ja Chelsea tekemässä vaihtokaupan?
VIDEO: Näin sinusta voi tulla CR7

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa