VIDEO: Portugalille loistouutisia - Pepe pelaa EM-finaalissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2016
Jaa tämä...

Portugalin joukkue sai lauantaina hyviä uutisia.

Jalkapallon EM-kisojen finaalissa pelaava Portugali sai lauantaina hyviä uutisia, sillä maan avainpelaajiin lukeutuva Pepe on käytettävissä sunnuntain kamppailussa.

Seuratasolla Real Madridia edustava Pepe ei pelannut keskiviikkona Walesia vastaan reisivamman vuoksi. Hänet korvasi tuolloin Bruno Alves, mutta eilen hän harjoitteli joukkueen mukana ja kertoi olevansa valmis finaaliin.

– Minulla on mainio olo. Olen kunnossa, ja minut voi laittaa huomenna kentälle, Pepe kertoi Stade de France -stadionin lehdistötilaisuudessa.

Pepe on yksi Portugalin ja samalla EM-kisojen ristiriitaisimmista pelaajista. Hän on rakastettu ja vihattu pelaaja, jonka peliesityksistä ei useasti jää puuttumaan väriä ja tapahtumia.

Pepe on pelannut Portugalin maajoukkueessa vuodesta 2007 alkaen. Myös Real Madridia mies on edustanut La Ligassa samaisesta kaudesta alkaen. Valkopaitojen vahvuudessa portugalilainen on pelannut yli 200 ottelua.

Katso videolta Pepen parhaita paloja:

 

Pepen edustama Portugali kohtaa siis myöhään tänään illalla Ranskan taistelussa Euroopan mestaruudesta. Kamppailu on tuttuun tapaan katsottavissa Ylen kanavilta.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Juventus-toppari hyväksynyt Manchester Cityn tarjouksen
VIDEO: Niklas Moisander siirtymässä Werder Bremeniin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa