VIDEO: Per Savilahti-Nagander jatkaa SaiPassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 07/11/2016
Jaa tämä...

Lappeenrantalaisseuran puolustajalle kahden vuoden jatkopahvi.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa on solminut puolustaja Per Savilahti-Naganderin kanssa kaksi kautta kattavan sopimuksen. Hän edustaa seuraa siis kaudet 2016-17 ja 2017-18.

Savilahti-Nagander palasi SaiPaan viime kaudella marraskuussa. Hän pelasi keltamustissa aiemmin kausina 2010–2014. Mies on pelannut lappeenrantalaisten vahvuudessa SM-liigaa 245 ottelun verran ja niissä hän on tehnyt 72 tehopistettä.

– On hienoa, että minulle tarjottiin kahden vuoden sopimus. Lappeenranta tuntuu toiselta kodilta ja joukkue vaikuttaa hyvin lupaavalta ensi kaudelle, Savilahti-Nagander totesi SaiPan tiedotteessa.

Savilahti-Nagander janoaa ensi kaudella menestymistä paitsi SM-liigassa, mutta myös CHL:ssä. Hän kohtaa ensi kaudella tutun joukkueen Ruotsista, sillä samaan lohkoon arvottiin Luleå HF. Luulaja on puolustajan kotikaupunki ja Luleå HF hänen kasvattajaseura.

– On mahtavaa päästä kotimaisemiin pelamaan SaiPan paidassa ja haastaa kasvattajaseurani.

Katso alta Savilahti-Naganderin yksi komeimmista SaiPa-hetkistä:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkoliigojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: SaiPan tiedote

Lue myös:
Hurricanes-leirillä näytönpaikan saanut nuorukainen käytti tilaisuutensa hyväksi
VIDEO: Näin tehdään tyhjä maali – tai pelastetaan se

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa