VIDEO: Perparim Hetemaj jätti harjoitukset väliin - pelaaminen Kroatiaa vastaan epävarmaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/09/2016
Jaa tämä...

Huuhkajien terveystilanne menee entistä synkemmäksi.

Suomen jalkapallomaajoukkueelle tuli lauantaina lisää huonoja uutisia, sillä leiriin saatiin lisää huonoja uutisia, Perparim Hetemaj joutui jättämään harjoitukset takareittään pidellen lauantaina. Suomi pelaa tänään Kroatiaa vastaan dramaattisen Islanti-pelin jälkeen.

Hetemajn vamman laatu ei ole toistaiseksi tarkkaan tiedossa, mutta Suomen päävalmentaja Hans Backe kertoi eilen ainakin Eero Markkasen ja Alexander Ringin pelikunnon olevan kysymysmerkki. Vaihdosta kentälle otettu Markkanen loukkaantui Islantia vastaan.

– Hänen mukaansa on kyse vanhasta vammasta, josta toipumiseen menee kahdesta kolmeen päivään. Hän on mukana harjoituksissa tänään, mutta todennäköisesti vain kävelee kentällä. Katsotaan Markkasen tilannetta sunnuntaina, Backe totesi.

Ring kärsii tällä hetkellä selkävaivoista, mutta pelaaja itse olisi täysin valmis Kroatia-otteluun.

– Kipu on todennäköisesti peräisin ainakin osin matkustamisesta. En näe, miksi en voisi pelata ja antaa kaikkeani, Ring sanoi.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Entinen huipputuomari Islannin voittomaalista: “Pahalta näyttää”
VIDEO: Cristiano Ronaldo teki neljä maalia Portugalin paidassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa