PerPo - Tiikerit 7.1.2014 | Mestaruusliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Tiikerit täyttä pistepottia PerPon vieraana?

PerPo – Tiikerit, merkki 2, kerroin 1,80 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,90 | 1,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Lentopallon Mestaruusliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa Kokkolan Tiikerit matkustaa testaamaan PerPon päivän vireen. Sarjataulukosta PerPo löytyy tällä hetkellä kuudennelta sijalta, kun taas Tiikereiden sijoitus on kolmas. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kolme pistettä Tiikereiden eduksi. Perustasoltaan Tiikerit on tälläkin kaudella liikenteessä erinomaisella joukkueella. Jokainen varmasti muistaa, että miten viime kaudella Tiikerit pelasi itsensä Suomen ykköseksi. Tiikerit on tälläkin kaudella pelannut ennenkaikkea tasaisesti. Neljätoista ottelua ovat tähän mennessä Tiikereille tuottaneet kymmenen voittoa sekä ainoastaan neljä tappiota. Tiikerit hankki muutenkin uusimpana vahvistuksenaan Steven Kehoen. Hän on ehtinyt aikaisemminkin pelaamaan Mestaruusliigassa kaksi kautta sitten Tampereen Isku-Volleyn riveissä.

PerPon saldo tähän mennessä on kahdeksan voittoa sekä seitsemän tappiota – parhaimmillaan PerPo tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena, mutta valitettavasti tällä kaudella syytä tai toisesta PerPo ei ole päässyt omalle tasolleen! PerPon pelirsitykset ovat kokonaisuutta ajatellen vaihdelleet todella paljon. PerPO ei ole käytännössä perustasoltaan Tiikereiden tasoinen joukkue, vaikka aikaisemmilla kausilla PerPon organisaatiossa ollaan tehty paljon oikeita asioita. PerPo oli vielä hetki sitten kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta edellisellä kierroksella Hurrikaani-Loimaa murskasi PerPon suoraan kolmessa erässä. Muutenkaan kolmen ottelun mittaisesta voittoputkesta ei voida tehdä PerPon kohdalla suuria johtopäätöksiä, sillä vastustajien taso oli käytännössä surkeinta mahdollista luokkaa.

Tiikerit tulee pelaamaan hetken kuluuttua Challenge Cupin ottelun ranskalaista Nantesia vastaan, joten siinä mielessä vierasjoukkueen pelivireen tulee olla mahdollisimman hyvällä tasolla tuota ottelua ajatellen! Tiikereiden viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet kokkolalaisille vaatimattomasti viisi voittoa, joten siinä mielessä kyllähän täysin ansaitusti Tiikerit on jopa selkeä ennakkosuosikki myös tässä kohtaamisessa. Tiikerit on kolmessa edellisessä vierasottelussaan pelannut niin, että vastustajat ovat yhteensä saaneet kaksi erää. Se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Kilpailu pelipaikoista käy Kokkolassa tällä hetkellä tiukkana, sillä laadukkaita pelaajia löytyy käytännössä jokaiselle pelipaikalle. Tiikerit omaa tällä hetkellä erittäin korkean itseluottamuksen. Vierasvoitosta on näin ollen syytä lähteä liikenteeseen. Tiikerit tulee nappaamaan kaiken järjen mukaan täyden pistepotin PerPolta.

Veikkaussivut | Tuomas