Joe Perry - Marco Fu 1.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Joe Perry haastaa Marco Fun taistelussa finaalipaikasta.

Joe Perry – Marco Fu, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,10 | 1,73 

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla Kiinassa erittäin arvostettu sekä samalla suosittu International Championship -turnaus, Englannin kokenut Joe Perry kohtaa välierässä Hong Kongin Marco Fun. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä turnauksen finaaliin. Joe Perry voitti eilen Ryan Dayn peräti 1-6 numeroin ja Joe Perryhän pelasi eilen kauden mahdollisesti parhaimman ottelunsa. Joe Perry on pelannut tällä viikolla hyvin, mutta aivan samaa voidaan sanoa Marco Fusta. Hong Kongin ykkösnimi voitti eilen huikean taistelun päätteeksi Mark Selbyn 5-6 numeroin. Mark Selby oli erittäin lähellä voittoa, mutta niin vain Marco Fu taisteli itsensä jatkoon. Marco Fu on break-builderina kymmenen parhaimman snookeristin joukossa ja tässä turnauksessahan se onkin tullut varmasti jokaiselle viimeistään selväksi. Oli mieletön näyte Marco Fulta nousta hankalasta tappioasemasta Mark Selbyn tasoista pelaajaa vastaan voittoon asti.

Joe Perry on tehnyt urallaan reilut sata kappaletta yli sadan pisteen lyöntisarjoja. Joe Perry on tietenkin myös äärimmäisen taitava break-buider, mutta valitettavasti Joe Perry on ollut äärimmäisen epätasainen myös tälläkin kaudella. Joe Perry ei ole pystynyt löytämään tasaista suorittamista, vaikka Ryan Dayta vastaan Joe Perry nappasikin voiton jopa yllättävän helposti. 6-reds maailmanmestaruusturnauksessa Joe Perry nappasi muutamia hienoja voittoja, mutta muuten englantilaisen alkukausi ei ole jättänyt millään tavalla erikoista kuvaa. Osa syy saattaa olla tietenkin siinä, että Joe Perry on niin epävarma pelaajana, kun turnausvoittoja ei ole tullut. Joe Perry on erittäin kokenut, mutta turnausvoitot ovat kiertäneet englantilaisen kaukaa.

Tässä tarkoitetaan tietenkin sitä, että niin Joe Perry kuin Marco Fu ansaitsevat olevansa edelleen turnauksessa mukana, mutta suosikinasema on tässä tapauksessa asetettava Marco Fun eduksi. Marco Fu on ollut Joe Perrylle vastustajana erittäin vaikea. Pelaajat ovat kohdanneet neljä kertaa, mutta vain kerran Joe Perry on pystynyt voiton nappaamaan. Joe Perry sekä Marco Fu kohtasivat viimeksi Australian Avoimissa vuosi sitten ja silloinhan Marco Fu vei voiton 1-5 numeroin. Kokemus riittää Joe Perryllä näissä otteluissa, mutta aavistuksen vaaka kallistuu silti hong kongilaisen suuntaan. Napataan Marco Fu vetokupongille tästä mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas