Petri Kontiola case Niemisestä: "Ei kiinnosta Tapparan pelit pätkääkään" | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2014
Jaa tämä...

Tapparan päätös olla jatkamatta Ville Niemisen sopimusta on herättänyt runsaasti keskustelua.

Entinen Tappara-tähti sekä Suomen maajoukkueen avainhyökkääjä Petri Kontiola ilmaisi Twitterissä tukensa Tapparan rivistöstä lähtöpassit saaneelle Ville Niemiselle.

– @TampereenPoika (Ville Niemisen) lähdön takia ei kiinnosta Tapparan pelit pätkääkään ens kaudella! #olipakerran, Kontiola (@Retee27) kirjoitti.

Vaikka Kontiolan heitto saattoikin olla osittain kieli poskessa tehty rykäisy, kertoo se kuitenkin siitä, etteivät muut kiekkoilijat tykänneet kyseisestä uutisesta. Niemisen kohtelu on herättänyt kovaa keskustelua myös Tappara-fanien keskuudessa.

– Nyt teitte aikamoisen virheen. Tärkein hengenluoja koko kirvesheimolle. Ettei vaan olisi syynä, että Nemo olisi jotenkin astunut valmennuksen varpaille? Siinä on teillä luistimet täytettävinä, nimimerkki Jarkki kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Taitaa olla taivas ainoa paikka, jossa uskollisuus enää palkitaan. Ainakaan se paikka ei ole Tappara, oli taas Jan Ahosen kommentti asiaan Twitter-palvelussa.

Tappara-johto ilmoitti perjantaina, ettei seura ole käyttämässä joukkueen kapteenin sopimuksesta löytyvää optiota ensi kaudesta. Nyt Nieminen pääseekin hieromaan uutta sopimusta muiden joukkueiden kanssa. Liiga-joukkueista ainakin Porin Ässien huhutaan olevan kiinnostuneita konkarin pestaamisesta.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut