VIDEO: Petteri Koposesta hyviä uutisia - olosuhteisiin nähden kunnossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaiskoripalloilijan terveydentilasta hyviä uutisia.

Suomalainen koripallotähti Petteri Koponen joutui auto-onnettomuuteen maanantaina aamulla, ja kolariin päättyneessä tilanteessa hän sai kovan iskun päähänsä. Viime päivinä Koposen terveydentilasta on liikkunut useita virheellisiä tietoja, joten suomalaisen lähipiiri halusi tiedottaa miehen toipumisestaan tarkemmin. Edessä on ainakin noin kuukauden mittainen toipumisjakso.

Koposen lähipiiri kertoo tiedotteessaan, että suomalaistähti sai vakavan aivotärähdyksen, ja että turvavyön käyttö pelasti todennäköisesti koripalloilijan hengen. Sairaalahoito johtui vain aivotärähdyksestä, eikä muita vammoja naarmuja ja ruhjeita lukuunottamatta ole. Koponen pääsi pois teho-osastolta tiistaina, ja suomalainen on päässyt tapaamaan jo omaisiaan sekä pelikavereita.

Vaikka Koponen ei ole enään teho-osastolla, hän ei ole päässyt pois sairaalasta, vaan hänet pidetään siellä vielä useita päiviä. Lääkäreiden mukaan Koposen tilanne olisi ollut huomattavasti pahempi, jos suomalainen ei olisi käyttänyt turvavyötä. Se pelasti hänet vielä pahemmalta loukkaantumiselta. Lääkäreiden mukaan turvatyö pelasti jopa miehen hengen.

Koposen lähipiiri kertoo tiedotteessaan myös, että koripalloilija voi olosuhteisiin nähden hyvin ja toipuminen on alkanut. Hän haluaa kiittää saamastaan tuesta niin Suomesta kuin ulkomailta. Koponen pelaa seuratasolla espanjalaisessa Barcelonassa ja seura on todistanut, että slogan ”Mes que en club”, enemmän kuin seura, ei ole vain slogan, vaan se on mukana myös arkipäivässä.

Katso videolta Koposen komeimpia suorituksia:

 

Peliyhtiö ComeOn on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Accuscore ei lupaile paljoa Suomelle – Leijonilla ohuet saumat voittoon
VIDEO: Ruotsi jätti Leijonat nollille Torontossa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa