Petteri Koposta ei nähdä ensi kaudella NBA:ssa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Antti 29.6.2015

unibet

Petteri Koposen mahdollinen NBA-sopimus on taas noussut viime aikoina otsikoihin. Suomalaista ollaan oltu viemässä jo ensi kaudeksi NBA:n kirkkaisiin valoihin.

ESPN:n Tim MacMahon twiittasi kuitenkin, että Koposella on vain noin kymmenen prosentin mahdollisuus NBA-sopimukseen Dallas Mavericksin kanssa, joka omistaa suomalaisen oikeudet. MacMahonin mukaan Koponen saisi Euroopassa huomattavasti parempaa palkkaa kuin Pohjois-Amerikassa, eikä Dallas pystyisi tarjoamaan suomalaiselle vakituista paikkaa kokoonpanosta.

Koposen sopimuksesta on kuhistu jälleen, sillä Dallas olisi takamiehen tarpeessa. Joukkue ei valinnut NBA-draftissa itselleen yhtään takamiestä, joten Koposelle olisi paikka auki joukkueessa.

Dallas saattaa muutenkin menettää kaksi takamiestä, sillä Monta Ellis ja Rajon Rondo saattavat molemmat vaihtaa maisemaa. Ellisistä on tulossa vapaa agentti heinäkuun alussa, ja Dallas itse haluaa floppi Rondosta eroon.

Koponen pärjäisi varmasti NBA-kentillä, mutta suomalainen ei halua lähteä pelkästään penkin lämmittäjäksi. Koponen tulee jäämään Eurooppaan, mikäli hänelle ei tarjota sopivaa roolia Dallasista.

Lue myös:
VIDEO: MLS-liigassa heilahti yksi vuoden upeimmista osumista!
Copa America: Brasilia laulukuoroon!

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa Copa America-turnaukseen. Unibet TV  ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.