VIDEO: NHL-pelaajat kesäterässä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Jääkiekkoliiga NHL:n kauden aloitus on joka päivä askeleen lähempänä kiekkofaneja. Ei aikakaan kun aamuisin saa avata television ja löydä YLE:n teksti-TV-sivun 235 auki, jotta näkee suomen aikaan aamuyöllä pelattujen otteluiden lopputulokset. Ennen tätä herkkua pitää kuitenkin vielä selvitä NHL:n harjoituskauden ohitse, joka alkaa jokaisella seuralla näinä päivinä.

Missourista kotoisin oleva seura St. Louis Blues, ja muutama seuran pelaaja otti eilen maanantaina ensimmäistä kertaa ”offseasonilla” tuntumaa luistimiin ja jäähän. Alex Pietrangelo, Robby Fabbri, Troy Brouwer ja suomalainen Petteri Lindbohm olivat ensimmäiset pelaajat jotka hyppäsivät askiin. Lopputulos näyttää siltä että St. Louis valmentaja Ken Hitchcockilla on melkoinen työnsarka edessään, kun hän opettaa pelaajilleen uudelleen miten luistellaan! Alla St. Louis Bluesin Instagram-tilille ladattu klippi, jossa näkyy mitä kesätauko voi tehdä rautaisillekkin ammattilaisille.

 

Day 1 of Informal Skates. The coaches have their work cut out for them. #stlblues #OurBlues

Video, jonka St. Louis Blues (@stlouisblues) julkaisi

 

St. Louis Blues selvisi viime kaudella NHL:n pudotuspeleihin kolmannen kerran peräkkäin, mutta joutui poistumaan kaukaloista niin ikään kolmannen kerran peräkkäin ensimmäisen Playoff – kierroksen jälkeen, kun Minnesota Wild osoittautui vahvemmaksi joukkueeksi voitoin 4 – 2. Nuottipaidoilla on kuitenkin koossa nuori ja lupauksia herättäviä joukkue, jolta on Hitchcockin alaisuudessa lupa odottaa vähintään pudotuspelipaikkaa tälläkin kaudella. Joukkueen ykköstähtien Vladimir Tarasenkon ja Jori Lehterän panoksesta tämä menestys ei ainakaan tule jäämään kiinni.

Yleisurheilun MM-kisat alkoivat lauantaina! Muista käydä katsomassa eri vedonlyöntisivujen parhaat kertoimet, ja veikkaa esimerkiksi Unibetin sivulla kuka voittaa tänä vuonna keihään heiton MM-kultaa!

Lue myös:

Tapparan ja Pasi Puistolan tiet eroavat!

SM-liigan nousijalla karmea harjoituskausi: pelkkiä tappioita karmealla maalierolla!