VIDEO: NFL:n tähtipelinrakentaja lopettaa uransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Denver Broncosin tähtipelinrakentaja on päättämässä uraansa.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n tähtipelinrakentaja Peyton Manning on päättämässä uraansa. Hänen odotetaan ilmoittavan ensi viikolla siitä, että hetki sitten pelattu Super Bowl on jäämässä miehen viimeiseksi otteluksi.

Manningin uran lopettamisesta on keskusteltu paljon jo aikaisemminkin, mutta varmistusta asialle ei ole saatu. Tällä kerralla useat eri tiedotusvälineet tuntuvat olevan Manningin päätöksestä varmoja. Esimerkiksi Denver Post viittaa kahteen nimeämättömään tietolähteeseensä.

Jos Manningin ura on todella loppu, hän poistuu pelikentiltä voittajana, sillä hänen seuransa Denver Broncos pääsi juhlimaan viimeisimmässä Super Bowlissa NFL:n mestaruutta.

Manning, joka täyttää maaliskuussa 40 vuotta, on voittanut Super Bowlin urallaan kahdesti. Hän debytoi NFL:ssä vuonna 1998. Tuolloin mies nähtiin Indianapolis Coltsin paidassa.

 

Amerikkalaisen jalkapalloilun kautta odotellessa peliyhtiö Betsson tarjoaa lukuisiin huippusarjoihin kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Tänään pelataankin esimerkiksi jalkapallon Englannin Liigacupin loppuottelu, josta pääset lukemaan erinomaisen vihjeen tästä.

Lähde: Denver Post

Lue myös:
Manchester United kiinnostunut James Rodriguezista
KUVAT: PSG-tähti lomalla Lapissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa