Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets 20.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Columbus vieraissa toteamaan Philadelphian paremmakseen?

Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin 2,10 Nordicbet
Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets ML, merkki 1, kerroin 1,66 Bet365

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 4,00 | 2,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Seitsemän kotivoittoa putkeen – siinä riittää Columbus Blue Jacketsilla tekemistä, jos vierasvoitto Philadelphia Flyersista kiinnostaa. Jääkiekon NHL tarjoilee Suomen aikaan tulevana yönä valtavan määrän mielenkiintoisia kamppailuita. Philadelphia Flyers on muuten ollut tähän mennessä vähintäänkin yhtä epätasainen kuin Columbus Blue Jackets, mutta kotonaan Philadelphia Flyers on viime aikoina voittoja napannut kovalla prosentilla. Philadelphia Flyersin suurin vahvuus viime kotiotteluissaan on ollut timanttinen puolustus, sillä viiteen edelliseen kotiotteluun Philadelphia Flyers ei ole kertaakaan vastustajalle antanut kahta maalia enempää. Edellisessä kotiottelussaan Philadelphia Flyers voitti Washington Capitalsin vaatimattomasti 5-2 numeroin.

Columbus Blue Jackets voitti edellisessä vierasottelussaan New York Rangersin 2-4 maalein, mutta muuten vieraissa on ollut vaikeaa. Kolmeen edelliseen vierasotteluun vain yhdessä Columbus Blue Jackets on pystynyt viimeistelemään enemmän kuin yhden maalin. Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets hävisi kotonaan Winnipeg Jetsille 2-3 numeroin. Columbus Blue Jackets on päässyt viime aikoina pelaamaan kotonaan suhteellisen montakin ottelua, mutta pistepussi ei ole päässyt juurikaan lihoamaan. Vielä hetki sitten Columbus Blue Jackets oli erinomaisessa pelivireessä, mutta tällä hetkellä ottelut kovalla prosentilla kääntyvät vierasjoukkuetta vastaan. Columbus Blue Jacketsin tilannetta ei valtavan pitkä sairaslista helpota. Sivussa Columbus Blue Jacketsilta edelleen ovat esimerkiksi Derek MacKenzie, Sergei Bobrovsky, Marian Gaborik sekä Nathan Horton. Listaa voisi vielä ilman muuta jatkaa pidemmällekin.

Philadelphia Flyersilla on omat ongelmansa kokoonpanon kanssa, mutta ehdottomasti kotivoitosta lähdetään liikenteeseen. Philadelphia Flyers on viime aikoina kokonaisuutensa jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan. Kahteen edelliseen otteluun maalinteossa Philadelphia Flyers on onnistunut vaatimattomasti yhdeksän kertaa. Chris Prongerin, Marc-Andre Bourdonin, Vincent Lecavalierin sekä Brayden Schennin poissaolot ovat Philadelphia Flyersille takaiskuja, mutta tällä hetkellä se ei tunnu kotijoukkueen menoa haittaavan. Seitsemän kotivoittoa putkeen kertoo siitä, että Philadelphia Flyers on tehnyt paljon asioita oikein. Kaiken kaikkiaan turhat puheet pois, Philadelphia Flyers vetokupongille mukaan ja aamulla ihastelemaan pelitilin komeaa saldoa.

Veikkaussivut | Tuomas