Philadelphia 76ers - Golden State Warriors 5.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Loistavasti kautensa aloittanut Philadelphia isännöi Warriorsia.

Philadelphia 76ers – Golden State Warriors, merkki yli 212 pistettä, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 3,45 | 1,32 

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Philadelphia 76ers saa vastaansa Golden State Warriorsin. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden neljäs ottelu. Itäisessä konferensissa Philadelphia 76ers on tällä hetkellä hienosti toisena, kun taas Golden State Warriors löytyy läntisestä konferenssista yhdeksänneltä sijalta. Tässä vaiheessa sarjataulukkoa on turhaa katsoa sen enempää. Tiedossa on tänään Philadelphia 76ersin sekä Golden State Warriorsin välillä runsaskorinen ottelu. Philadelphia 76ers on ensinnäkin aloittanut kautensa äärimmäisen hyvin. Moni ei varmasti odottanut kotijoukkueelta näin mahtavaa alkukautta. Philadelphia 76ers on tähän mennessä jokaisessa ottelussa viimeistellyt yli sata pistettä, mutta toisaalta kotijoukkueen puolustus ei ole toiminut. Kolmessa ottelussa Philadelphia 76ersille ollaan tehty 316 pistettä, joten se tarkoittaa reilusti yli sataa pistettä ottelua kohden. Viimeksi Philadelphia 76ers voitti Chicago Bullsin kotonaan hurjassa taistelussa 107-104 numeroin.

Golden State Warriors lukeutui jo viime kaudella NBA:n runsaskorisimpiin joukkueisiin eikä tilanne ole tälläkään kaudella muuttunut mihinkään. Viime kierroksella Golden State Warriors voitti Sacramento Kingsin 98-87 numeroin, mutta kahdessa ensimmäisessä ottelussa mentiin tämän vaaditun rajan yli ja helposti. Golden State Warriorshan avasi kautensa uskomattomalla ottelulla Los Angeles Lakersia vastaan, ottelu päättyi 125-94 numeroihin Golden State Warriorsin eduksi. Ottelu toisaalta oli jo lähes ratkennut puoliaikaan mennessä. K.Thompson oli Golden State Warriorsin paras pistemies viimeksi Sacramento Kingsiä vastaan lähes kolmellakymmenellä pisteellä.

Lähtökohtaisesti tänään kohtaavat kaksi erittäin paljon koreja tekevää joukkuetta. Philadelphia 76ers on jättänyt alkukaudella itsestään äärimmäisen hyvän kuvan, mutta toisaalta materiaaliltaan Golden State Warriors on joukkueista ehdottomasti laadukkaampi. Golden State Warriors tunnetaan kohtalaisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta myös vierasjoukkueen alkukausi on ollut hyvää seurattavaa. Philadelphia 76ers on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme, joten tavallaan kotijoukkueella on hieman henkistä yliotetta vierasjoukkueesta. Napataan ehdottomasti tässä tapauksessa overia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas