Philadelphia Flyers - Nashville Predators 17.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Philadelphia täyttä pistepottia Nashvillen isäntänä?

Philadelphia Flyers – Nashville Predators, merkki 1, kerroin 1,95 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,95 | 3,85 | 3,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisessä konferenssissa sijalla yksitoista oleva Nashville Predators matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa Philadelphia Flyersin vieraaksi. Suomen aikaan tulevana yönä maailman kovimmasta kiekkoliigasta tarjotaan tuttuun tapaan useita mielenkiintoisia kamppailuita. Tähän otteluun on syytä asettaa yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Philadelphia Flyers. Kotiedusta ei koskaan voida tehdä liian suurta numeroa, mutta tässä tapauksessa kotietu on todella ratkaisevassa asemassa. Philadelphia Flyers on ollut juuri kotonaan yhdellä sanalla sanottuna jäätävä. Kymmenen edellistä kotiottelua ovat Philadelphia Flyersille tuottaneet vaatimattomasti yhdeksän voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Philadelphia Flyers hävisi Tampa Bay Ligthingille 3-6 maalein, mutta muuten kotonaan Philadelphia Flyers on kulkenut voitosta voittoon.

Nashville Predators voitti edellisellä kierroksella Calgary Flamesin 4-2 maalein, mutta tuosta ottelusta on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Tällä hetkellä Calgary Flamesin voittaa tarvittaessa vaikkapa Jämsänkosken Ilves. Nashville Predators on ollut varsinkin vieraissa täysin ulkona. Viisi edellistä vierasottelua eivät ole Nashville Predatorsille tuottaneet ensimmäistäkään voittoa. Tilastot ovat Nashville Predatorsin kohdalla vierasotteluista todella karua katsottavaa. Tarkemmin sanottuna Nashville Predators on yhdessä Winnipeg Jetsin sekä Edmonton Oilersin kanssa konferenssissa surkeimmat vierasjoukkueet. Peräti neljätoista vierastappiota kertovat siitä, että matkapeleissä Nashville Predators ei ole päässyt juhlimaan käytännössä lainkaan.

Philadelphia Flyers on tällä hetkellä kotonaan sellaisessa pelivireessä, että heikompaahan melkein voisi alkaa jo hirvittämään. Tähän otteluun Philadelphia Flyers lähtee näin ollen täysin ansaitusti ennakkosuosikkina, vaikka kotijoukkueelta sivussa ovat Marc-Andre Bourdon, Chris Pronger sekä Zac Rinaldo. Kuusi edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan tuottaneet Philadelphia Flyersille neljä voittoa, joten siinä mielessä muutamat tärkeät loukkaantumiset eivät ole kotijoukkueen tekemistä haitanneet. Nashville Predatorsillahan on ollut muutenkin viime aikoina melko suuria maalinteko-ongelmia, joten sehän kallistaa vaakaa entisestään lisää kotijoukkueen suuntaan. Kolmesta edellisestä ottelustaan peräti kahdessa Nashville Predators on jäänyt korkeintaan yhteen tehtyyn maaliin. Philadelphia Flyers on erittäin lähellä kotivoiton nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas