Philadelphia Flyers - New Jersey Devils 8.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Itäisessä konferensissa jumbofinaali.

Philadelphia Flyers – New Jersey Devils, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 
Philadelphia Flyers – New Jersey Devils, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,14 | 3,60 | 3,10 

 

 

Kahden hyvin epätasaisen joukkueen kohtaamisessa New Jersey Devils tavoittelee vierasvoittoa Philadelphia Flyersin kustannuksella. Jääkiekon NHL:ssä pelataan Suomen aikaa tulevana yönä useita mielenkiintoisia kamppailuita. Philadelphia Flyers hävisi edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesille jatkoilla 2-1 maalein, kun taas New Jersey Devils hävisi Minnesota Wildille tylysti 4-0 numeroin. Tiedossa on tänään runsasmaalinen kohtaaminen, vaikka viime kierroksella molemmat joukkueet pelasivat alle vaadittujen maalimäärien. Niin Philadelphia Flyers kuin New Jersey Devils ovat pelanneet äärimmäisen epätasaisesti, sillä itäisessä konferenssissa tällä hetkellä Philadelphia Flyers on toiseksi viimeisenä, kun taas New Jersey Devils on vain toisaalta kahta sijaa korkeammalla.

Philadelphia Flyers on hävinnyt kaksi edellistä kotiotteluaan 2-10 maalierolla, joten puolustuksen kanssa Philadelphia Flyersilla on valtavasti tekemistä! Viimeksi kotonaan Philadelphia Flyers hävisi vaatimattomasti Washington Capitalsia vastaan 0-7 numeroin. Toisessa erässä Washington Capitals viimeisteli vain viisi maalia kotijoukkueen verkkoon. Ei ollut kovinkaan vakuuttava esitys Philadelphialta, mutta toisaalta viime kertainen ei ollut missään tapauksessa ensimmäinen kerta kotijoukkueen osalta, kun tälläistä tapahtuu omien fanien edessä. Esimerkiksi myös Pittsburgh Penguins voitti Philadelphian vieraissa 1-4 numeroin.

New Jersey Devils on vieraissa pelannut runsasmaalisia kamppailuita, sillä viimeksi vieraissa tosissaan New Jersey Devils hävisi Minnesota Wildille ja sitä ennenhän New Jersey Devils pelasi muutaman erittäin runsasmaalisen kamppailun putkeen. Esitys Minnesotaa vastaan oli joka tapauksessa New Jersey Devilsiltä heikko. Molemmat joukkueet ovat olleet niin epätasaisia, että kumpikaan joukkue ei ole pystynyt rakentamaan esimerkiksi minkäänlaisia voittoputkia. Joukkueiden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet vähämaalisia, mutta tänään on syytä olettaa, että maaleja nähdään runsaammin molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas