Philadelphia Flyers - New York Rangers 30.4.2014 | Kotijoukkueella pakkovoitto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Pystyykö Flyers venyttämään ratkaisun seitsemänteen otteluun?

Vihje lyhyesti

Flyers ja Rangers mittelevät paremmuudestaan ottelusarjan kuudennessa kamppailussa. Rangersilla on mahdollisuus ratkaista tällä kierroksella jatkopaikka, sillä se johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Rangers lähti ottelusarjaan pienoisena ennakkosuosikkina, mutta sarja on ollut tasainen, ja Philadelphialla on vielä hyvät saumat nousta vähintään tasoihin.

Rangers vei edellisen ottelun kotonaan ja nyt sillä on mahdollisuus lopettaa Flyersin kausi tähän. Kumpikaan ei ole kuitenkaan vielä voittanut sarjassa kahta peliä putkeen, ja helpolla vierasvoitto ei Rangersille irtoa. Kertoimet asettavat Rangersin ottelussa ennakkosuosikiksi. Flyers on vahva joukkue ja varsinkin kotonaan se pystyy Rangersin kaatamaan. Sarjan katkaiseminen ei ole helppoa ja kotijoukkue tulee antamaan tänään kaikkensa pakkovoiton edessä. Haetaan kohteeseen rohkeasti kotivoittoa. Flyersin voitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen antaa vielä todella pelattavan kertoimen.

Vihje: Philadelphia ML, kerroin 2.00 NordicBet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Flyers on kotonaan pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa venyttää sarjan ratkaisun New Yorkissa pelattavaan seitsemänteen otteluun. Joukkueet ovat napsineet ottelusarjassa voittoja vuorotellen ja nyt olisi jälleen Flyersin vuoro. Philadelphia on tottunut olemaan tällä kaudella tiukoissa paikoissa, joten joukkue osaa varmasti asennoitua pakkovoittoon. Joukkueesta löytyy ratkaisuvoimaa todella paljon ja joukkueen onneksi kamppailu käydään kotijäällä. Kotiyleisön tuki on tällaisessa tilanteessa erittäin tärkeää. Ei olisi ihme, mikäli Flyers iskisi sarjan tänään tasoihin.

New York Rangers pääsee hakemaan tällä kierroksella ensimmäistä kertaa ratkaisua ottelusarjalle. Rangersilla on kokemusta pitkistä ottelusarjoista, sillä se on viimeksi voittanut ottelusarjan pudotuspeleissä alle seitsemässä ottelussa vuonna 2008. Tänään se haluaa ratkaista sarjan kuudennessa pelissä. Rangers on onnistunut kaatamaan Flyersin jo vieraissa, joten uskoa voittoon löytyy varmasti. Jäällä nähdään tänään aggressiivisempi kotijoukkue kuin aiemmin tässä sarjassa, joten vierailijoiden on pystyttävä vastaamaan tähän.

Kotikaukalo antaa tässä ottelussa suuren edun Flyersille. Kumpikin on voittanut ottelusarjassa pelejä vuorotellen, joten helpolla ei Rangers tänään toista peräkkäistä voittoaan ota. Flyersille tarjotaan todella maistuvaa kerrointa ja tähän kannattaa tarttua.

Vihje: Philadelphia ML, kerroin 2.00 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti