Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins 18.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Sarjataulukon ääripäät vastakkain Philadelphiassa.

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 
Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,20 | 4,00 | 2,00 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Philadelphia Flyers saa vieraakseen Pittsburgh Penguinsin. Lähtökohtaisesti Philadelphia Flyers joutuu tänään erittäin tiukan paikan eteen. Philadelphia Flyersin alkukausi on ollut äärimmäisen sekavaa seurattavaa ja kaiken kaikkiaan Philadelphia Flyers on onnistunut voittamaan vasta yhden ottelun! Kotijoukkue on onnistunut tähän mennessä vasta kymmenen kertaa maalinteossa, joten tässäkin lajissa maalintekopelistä on kysymys. Ilman maaleja on hankalaa Philadelphia Flyersin voittaa. Philadelphia Flyers on viidestä edellisestä ottelustaan hävinnyt peräti kolme yhden maalin erolla.

Pittsburgh Penguins omaa hurjan materiaalin ja toisekseen Pittsburgh Penguins onkin pelannut alkukaudella erinomaisesti! Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins voitti Edmonton Oilersin 3-2 maalein ja kaiken kaikkiaan Pingviinit ovat voittaneet viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä. Joku onkin sanonut vierasjoukkueen kohdalta, että toimiva hyökkäys on samalla parasta puolustusta. Pittsburgh on tehnyt maaleja yksinkertaisesti täysin käsittämättömään tahtiin. Jos Philadelphialla on ollut ongelmia maalinteon kanssa, samaa ei voida missään tapauksessa sanoa Pittsburghin osalta. 

Philadelphialla on alkukaudella ollut ongelmia niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Philadelphian valmentajasekoilut ovat aiheuttaneet varmasti jonkinlaista vaikutusta myös tapahtumiin itse tärkeimmässä asiassa eli pelaamisessa. Tällä hetkellä Philadelphian itseluottamus on tuskin korkealla tasolla. Philadelphia on voittanut tähän mennessä ainoan kerran juuri kotonaan, mutta tässä vaiheessa luottoa löytyy vain ja ainoastaan Pittsburghin suuntaan. Vierasvoitto on ehdottomasti lähtökohta tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas