Philipp Kohlschreiber - Lukas Rosol | Wimbledon 30.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Rosol sensaatiomaista taivaltaan Wimbledonissa?

Philipp Kohlschreiber – Lukas Rosol, Merkki 1, Kerroin 

Paljon John Isneriä pelityyliltään muistuttava Lukas Rosol majailee ATP-listan sijalla 100. Philipp Kohlschreiber on samaisen listan 30.

Lukas Rosol pudotti ilmoille melkoisen pommin tiputettuaan Rafael Nadalin ulos Wimbledonista jo toisella kierroksella. Markkinat ylireagoivat vahvasti, sillä Nadalin ominaisuudet eivät sovi ruoholle, jossa pallo ei paljoa pomppaa ja alusta on muutenkin todella nopea. Rosol kaatoi Nadalin hurjalla syötöllään.

Kohlschreiber joutui heti avauskierroksella koville, sillä vastaan asettui turnauksen musta hevonen Tommy Haas. Kohlschreiber olisi tuon hävinnyt mikäli ottelu olisi ollut lyhyempi, mutta lopulta Haas väsyi ja Kohlschreiber nappasi voiton 3-2. Toisella kierroksella Kohlschreiber oli oma itsensä vieden Malek Jaziria mennen tullen. Kohlschreiber on aliarvostettu, etenkin ruoholla. Kohlschreiber ei omaa mitenkään erityisen hyvää syöttöä, vaan Kohlschreiberin vahvuudet ovat nimenomaan tekniikassa. Kohlschreiber lyö todella hyvin mataliin palloihin ja tämä voi yllättää Rosolin, kun mies pelasi juuri takakentältä palloja paukuttavan Nadalin.

Veikkaussivut | misteri