Philipp Kohlscreiber - Tommy Haas | Wimbledon 26.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Onko Kohlscreiberista voittamaan hurjavireinen Haas?

Philipp Kohlscreiber – Tommy Haas, merkki 1, kerroin 

Philipp Kohlscreiber (+1,5 erää) – Tommy Haas, merkki 1, kerroin 

Wimbledonin tennisturnausta, ensimmäistä kierrosta. Erittäin mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat Philipp Kohlscreiber sekä Tommy Haas. Vastakkain ovat siis kaksi saksalaista.

Tommy Haas on päässyt loistavaan vireeseen. Haas voitti esimerkiksi Roger Federerin reilu viikko sitten kahdessa erässä. Täytyy kuitenkin muistaa, että Haas on kokenut paljon loukkaantumisia eikä ole mikään nuori. Täytyy kuitenkin muistaa, että ensimmäisenä mainittu saksalainen omaa erittäin hyvät peruslyönnit. Kohlscreiber on potentiaalinen haastamaan TOP-5 pelaajiakin. Viimeksi Kohlscreiber joutui luovuttamaan Eastbournessa Andreas Seppiä vastaan, mutta eiköhän kaikki ole Wimbledonissa kunnossa. Hallessa Kohlscreiber voitti Rafael Nadalin suoraan kahdessa erässä.

Mielestäni kertoimissa ollaan liikaa reagoitu Haasin hyvään vireeseen. Haas on kuitenkin sen verran vanha, että pelivuosia ei ole paljoa jäljellä. Loukkaantumisia on ollut. Toki Haas on ollut hienossa vireessä, mutta muuten Kohlscreiberia pidän parempana!

Veikkaussivut | Tuomas