chicago bulls markkanen

Philly 76ers - Chicago Bulls 24.1.2018, Bulls tuplajatkoajan jälkeen Phillyssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Lauri Markkasen Chicago Bulls pelaa ensi yönä Philadelphiassa 76’ers -joukkuetta vastaan. Kumpikin joukkueista hävisi edellisen ottelunsa kovan taistelun jälkeen. Bulls pelasi New Orleansissa Pelicansia vastaan ja hävisi vasta toisen jatkoajan jälkeen 128-132. Bulls oli vielä viitisen minuuttia ennen loppua 17 pisteen johdossa. Pelicans – Bulls -ottelussa oli pieni historiallinen hetkikin, kun New Orleansin sentteri DeMarcus Cousins teki 44 pistettä, otti 24 levypalloa ja antoi kymmenen syöttöä. Tämä oli ensimmäinen NBA:n 40/20/10 -tilastolukema sitten vuoden 1972, jolloin Kareem Abdul-Jabbar teki vastaavan.

Chicagon tilastoykköset Pelicans -ottelussa olivat Jerian Grant ja Robin Lopez, kumpikin teki 22 pistettä. Grant antoi vielä 13 syöttöä. Lauri Markkasen lukemat New Orleansissa olivat 14 pistettä ja oma levypalloennätys 17 levyriä.

Bulls oli ottelussa hyvin lähellä voittoa. Se oli kaksi pistettä tappiolla, kun peliaikaa oli jäljellä muutama sekunnin kymmenys. Bullsin Justin Holidayta rikottiin kolmosen heitossa. Holiday heitti kaksi ensimmäistä sisään, mutta mahdollinen voittoheitto, kolmas vapari, meni ohi. Holiday sanoi ottelun jälkeen Chicago Tribunelle, että hän ei missään nimessä ollut hermostunut tilanteessa.

Pelicans -tappio oli Chicagolle vasta toinen viimeisissä kuudessa ottelussa. Se on pelannut viimeiset 24 ottelua voittosuhteella 15-9, kun kauden ensimmäisissä 23 ottelussa se hävisi 20.

Phillyn starat vaisuina

Philadelphia pelasi edellisen pelinsä Memphisiä vastaan. Se oli kolmannen neljänneksen viime minuutilla 15 pistettä johdossa, ja vielä kymmenen pistettä johdossa, kun ottelua oli jäljellä vajaa kymmenen minuuttia. Viimeisellä neljänneksellä 76’ers sitten menetti pallon kymmenen kertaa, ja lopulta se hävisi 101-105.

Phillyn valmentaja Brett Brown sanoi ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa häviö oli lapsellinen.

”Tähtipelaajamme eivät olleet tähtiä tänään”, Brown sanoi.

Dario Saric oli Phillyn ykkönen Memphisiä vastaan, hän teki 22 pistettä ja otti kymmenen levypalloa. Mainio sentteri Joel Embiidin lukemat olivat 15 ja 14. Vuoden tulokas -kisassa kärkipaikkaa pitävä Ben Simmons sai aikaan vain kuusi pistettä ja seitsemän syöttöä.

Heitto ei osunut

76’ersin tähdet heittivät huonosti ottelussa. Embiid osui vain viidesti 13 heitolla ja Simmons kolmesti kahdeksasta. Kumpikin vielä menetti pallon neljästi, samoin neljä menestystä tuhrivat Saric ja takamies TJ McConnell. Memphis -ottelu oli Phillylle kahdeksas kerta tällä kaudella, kun se menetti 11 pisteen johdon.

Simmons oli valmentajansa kanssa samaa mieltä, että kehnosti meni.

”Juu emme olleet staroja. Olimme surkeita. Emme tehneet isoja pelejä, emme pitäneet huolta pallosta. Valmentaja on oikeasssa”, Simmons sanoi.

Joulukuussa Philly johti Bullsia vastaan yhdeksällä pisteellä, kun alle kuusi minuuttia oli peliä jäljellä, Chicago kuitenkin voitti kahdella pisteellä.

76’ers on ottelussa ilman Redickiä, Fultzia sekä Baylessia. Bulls pelaa ilman Dunnia.

Betsson on laittanut ottelun kertoimet 1.47 – 2.70, tasoitus on 5.5 pistettä. Totals-raja on 219.5 pistettä. Bulls on ollut melkoinen over -joukkue. Tähänkin otteluun voi pelata yli 219.5 Betssonin kertoimella 1.91. Kolme Bullsin viidestä viimeisestä vierasottelusta on mennyt yli 220 pisteen. 76’ers varmasti parantaa viime pelistä ja tähdet nousevat koville lukemille.

Alla Bullsin ja Pelicansin ottelun parhaat palat:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot