Miltä kuullostaisi Zenit Burger King?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 09/03/2016
Jaa tämä...

On syksyinen ja kylmä lauantai-ilta Venäjällä, kun Zenit Burger King kohtaa Lokomotiv Moskovan maan jalkapalloilun pääsarjan kärkiottelussa. Vai mitenkä se nyt meni?

Venäjän Valioliigaan suurseura Pietarin Zenit on nimittäin saanut aivan päättömän tarjouksen pikaruoketju Burger Kingiltä. Venäläistoimittajien tietojen mukaan muun muassa Whoppereistaan tunnettu Burger King on tarjonnut Zenitille 6 – 8 miljoonaa euroa siitä, että seura vaihtaisi nimekseen Zenit Burger King.

Tarjous on aivan naurettava, mutta onneksi pietarilaiset eivät tarttuneet täkyyn, vaan he jatkavat toistaiseksi pelaamista vanhalla nimellään. Tarjous on kuitenkin hyvä osoitus siitä, mihin suuntaan jalkapalomarkkinat ovat menossa. Voidaankin olla 100% varmoja, että enemmin tai myöhemmin muutamat eurooppalaiset seurajoukkueet tulevat vaihtamaan nimiään sponsoreiden toiveiden mukaisesti. Ja onhan energiajuomajätti Red Bull jo vallannut jalansijaa niin Formula 1:stä, lätkästä ja jalkapallostakin. Olisihan se melkoisen absurdia katsella esimerkiksi UEFA:n Eurooppa liigan puolivälierissä ottelua Red Bull Slazburgin ja Zenit Burger Kingin välillä…

Tämän viikonlopun jalkapallotarjonta keskittyy lähinnä Suomen Ykköseen ja Afrikan cup Of Nations karsintoihin. Käy katsomassa viikonloput pelikohteet esimerkiksi Unibetin sivuilta.

Lue myös:

NELONEN PRO KANAVIEN JAKELU POIKKI TOISTAISEKSI DNA:LLA

VIDEO: EEPPINEN TAISTELU: JALKAPALLO VASTAAN JÄÄKIEKKO

 

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa