Pikkuhuuhkajilla hyvä arpaonni karsinnoissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Euroopan jalkapalloliitto arpoi Suomelle mukavan lohkon tuleviin karsintoihin.

Euroopan Jalkapalloliitto arpoi tänään, torstaina lohkot tuleviin Pikkuhuuhkajien EM-karsintoihin. EM-karsinnoissa on yhteensä kymmenen lohkoa. Kahdessa lohkossa on kuusi joukkuetta ja puolestaan kahdeksassa lohkossa on viisi joukkuetta. Lohkovoittajat sekä neljä parasta lohkokakkosta pääsevät jatkokarsintoihin. Jälleen jatkokarsinnathan pelataan ottelupareittain. Jatkokarsintojen voittajat etenevät kahdeksan maan lopputurnaukseen. Isäntämaana Tsekki osallistuu turnaukseen automaattisesti.

Suomen kanssa taistelun jatkopaikasta käyvät San Marino, Liettua, Moldova, Wales sekä Englanti. Ehdottomasti voidaan todeta, että arpaonni oli Suomella tällä kertaa kohdillaan. Esimerkiksi jo heti San Marinon kohtaaminen tarkoittanee automaattisesti kahta voittoa. Kuten Suomen valmennus onkin todennut heti arvontojen jälkeen, Suomella on kaikki mahdollisuudet oikeastaan jokaista joukkuetta vastaan. Lohkon suurin suosikki on tietenkin Englanti, mutta Suomihan on pelannut brittijoukkueita vastaan hyvin.

Mikäli Suomi haluaa tosissaan taistella lohkosta jatkoon selviämiseen tai parhaimmillaan jopa lohkovoitosta, on jokainen varsinkin heikompi maa voitettava. Esimerkiksi onnetonta San Marinoa vastaan ainuttakaan pistettä ei voi menettää. Realistisesti ajateltuna Suomella on näissä karsinnoissa kaikki mahdollisuudet hienoon lopputulokseen.

Veikkaussivut | Tuomas