VIDEO: Suomen kultajuhlat tänään Helsingissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/06/2016
Jaa tämä...

Pikkuleijonien huikeaa menestymistä juhlistetaan kultajuhlissa.

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue juhlii maailmanmestaruutta. Tiistai-iltana pelatussa huikeassa jännitysnäytelmässä kaatunut Venäjä tarkoittaa sitä, että keskiviikkona järjestetään kultajuhlat kello 15.00 alkaen.

Kultajuhlan esiityjäkaartista on julkaistu esimakua. Nuorten Leijonien juhlissa esiintyvät ainakin Mikael Gabriel, JVG sekä kotikisojen kisabiisin tehneet Reino Nordin ja Gracias. Leijonien kannattajia on viihdyttämässä ja lämmittämässä Helsingin Areenalta MM-kisoista tuttu DJ Amanda.

Mestaruutta juhlistetaan Mäntymäen kentällä, Helsingin Olympiastadionin edustalla. Nuorten Leijonien joukkue saapuu paikalle noin kello 16.00. Tilaisuus loppuu kello 17.00 mennessä.

Alla olevalla videolla muistellaan hieman menneitä:

SM-liigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Vaasan Sport matkustaa testaamaan HIFK:n pelivireen.

KHL-kaukaloissa nähdään suomalaisväriä, kun Jokerit pelaa vierasottelun Slovan Bratislavaa vastaan. Tiedossa on myös todellinen huippuottelu TsSKA Moskovan ja Lokomotiv Jaroslavlin välillä.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
Suomelle voitto Ruotsista – sinikeltaiset raivoissaan tuomaritoiminnasta
Ville Pokka hurjassa iskussa AHL-jäillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa