VIDEO: Minnesotan maalilla tuulista - Suomalainen hyökkääjälupaus pääsi tilastoihin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Teemu Pulkkinen tälläsi avausosumansa NHL:ssä.

Niklas Bäckström ei mahtunut edes kokoonpanoon viime yön vieraspelissä Detroit Red Wingsiä vastaan. Bäckströmin korvaajaksi hankittu Devan Dubnyk ei juuri vakuuttanut, sillä hän poistui kaukalosta päästettyään neljä maalia kymmenestä ensimmäisestä laukauksesta.

Tämä oli jo Dubnykin neljäs peli Minnesota Wildin riveissä. Kahdessa ensimmäisessä Dubnyk päästi yhteensä yhden maalin 44 laukauksesta. Kahdessa jälkimmäisessä on ollutkin hieman heikompaa. 33 laukauksesta peräti 7 on mennyt sisään.

Teemu Pulkkinen pelasi Detroitin riveissä 7.25 minuuttia ja vei joukkueensa 1-0 johtoon uransa avausmaalilla ajassa 9.09. Mikko Koivu tasoitti 1-1:een ajassa 13.22 Pulkkisen istuessa uransa ensimmäistä NHL-jäähyä.

Kakkosvahti Darcy Kuemper otettiin Dubnykin tilalle Detroitin neljännen maalin jälkeen ajassa 27.25. Kuemper löi luukut kiinni ja Minnesota aloitti takaa-ajon. Minnesota teki kolmanteen erään kolme maalia ja vei ottelun jatkoajalle ja voittomaalikilpailuun.

Voittomaalikisassa Minnesotan Zach Parise ja Mikko Koivu epäonnistuivat omissa yrityksissään. Detroitin Pavel Datsyuk ja Gustav Nyquist taas pistivät omansa sisään ja Detroit vei pelin jo kahden parin jälkeen.

Katso matsin kohokohdat tästä! ( Pulkkisen maali ajassa 0:18)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut