Pikkupoika heitti Sabres-kapteenin ulos avauskiekon tiputuksesta - Katso video! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tämä pikkupoika päätti vähän velmuilla päästessään pudottamaan avauskiekkoa maanantaina Washington Capitalsin kotiottelussa.

NHL-seura Washington Capitals osoitti upeaa suurisydämisyyttä viime viikonloppuna, kun joukkue päästi 8-vuotiaan Braden Neinaberin pyörimään heidän harjoituksiin. Neinaberille oltiin diagnosoitu eräs erittäin vakava syöpää muistuttava tauti ja Capitals-lauma päätti kohdella poikaa yhtenä joukkueen jäsenenä.

Capitalsin, ja etenkin maalivahti Braden Holtbyn, suurimmaksi faniksi tituleerattu pikkupoika ottikin tilaisuudesta kaiken irti. Ensin Neinaber tyrmäsi Capitals-kovanaama Tom Wilsonin joukkueen harjoituksissa. Pojan oikean käden tyrmäyslyönti löysi tiensä Wilsonin poskipäähän tähän malliin.

Neinaber tapasi myös joukkueen päävalmetajana toimivan Adam Oatesin päästen samalla pitkälle kierrokselle Capitalsin pukuhuoneeseen.

Pojan kokemus huipentui maanantaina, kun hän pääsi pudottamaan aloituskiekon täpötäydessä Capitals-luolassa. Neinaber kuitenkin yllätti kaikki ja heitti vierasjoukkue Buffalo Sabresia edustavan Steve Ottin pihalle juhlavasta aloituksesta.

Sabres-kapteeni oli hommassa hienosti mukana ja Neinaber ansaitsikin tempustaan lämpimän taputuksen päälaelleen. Myös Capitals-kippari Alexander Ovechkinilla oli naurussa pidättelemissä.

Katso hauska tilanne tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut