Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens 20.10.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pingviinilauma isännöi NFL:n kamppailussa Baltimorea.

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens, merkki yli 41,5 pistettä, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,78 | 2,05

 

 

Se on jälleen sunnuntai ja sehän tarkoittaa sitä, että tänään amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaan kuuluu useita mielenkiintoisia kamppailuita. Suomen aikaa ennen puoltayötä yhteen iskevät Pittsburgh Steelers sekä vastaan asettuva Baltimore Ravens. Pittsburgh Steelers nappasi viikko sitten kauden avausvoittonsa ja sitä voidaankin pitää yllättävänä asiana. Pittsburgh Steelers voitti viikko sitten NY Jetsin 6-19 numeroin, NY Jets sai vain kuusi pistettä Pittsburghia vastaan, joten toisaalta puolustus toimi Pittsburghilla hienosti. Pittsburgh on pelannut muuten alkukaudella erittäin runsaspisteisiä otteluita. Ei voida sanoa etteikö Pittsburghin hyökkäys olisi toiminut, mutta puolustuskin on antanut liikaa touchdowneja vastustajille. Esimerkiksi edellisessä vierasottelussahan Pittsburgh hävisi hurjassa taistelussa Minnesota Vikingsille 34-27 numeroin.

Nyt vieraaksi saapuva Baltimore Ravens on varmasti erittäin näyttöhaluinen, sillä viikko sitten Baltimore Ravens hävisi kotonaan erittäin tiukassa ottelussa 17-19 numeroin Green Bay Packersille. Baltimore Ravens on toisekseen liikenteessä jo muutenkin laadukkaalla kokoonpanolla. Baltimore Ravens oli voittanut ennen viime viikkoa neljästä viime ottelustaan kolme, joten sinänsä Baltimoren alkukausi ei ole ollut yhtään lainkaan hassumpi. Edellisessä vierasottelussahan Baltimore viimeisteli lähes kolmekymmentä pistettä, joten parhaimmillaan Baltimoren hyökkäys on äärimmäisen tehokasta ja hienoa seurattavaa.

Lähtökohtaisesti tiedossa on kaiken järjen mukaan kamppailu, jossa pisteitä tullaan tekemään reilusti. Pittsburghille oli varmasti erittäin tärkeää voittaa viime kierroksella NY Jets ja näin ollen saada alleen kauden avausvoitto. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet runsaspisteisiä, sillä kolmeen edelliseen kohtaamiseen kahdessa ollaan menty yli vaaditun pistemäärän. Joukkueethan kohtasivat edellisen kerran viime vuoden joulukuussa, silloin kamppailu päättyi Pittsburghin vierasvoittoon 20-23 numeroin. Loppuun voidaan todeta, että tätä vihjettä tukee myös se tilasto, että keskimäärin tällä kaudella ottelua kohden ollaan tehty noin 46 pistettä.

Veikkaussivut | Tuomas