Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 28.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö Buffalo komeaan vierasvoittoon Pittsburghissa?

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,00 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,50 | 4,75 | 5,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins sekä Buffalo Sabres iskevät yhteen todennäköisesti suhteellisen runsasmaalisessa kamppailussa. Joukkueiden välinen tasoero on valtavaa luokkaa Pittsburgh Penguinsin eduksi, mutta viime aikoina Pingviinit ovat esiintyneet todella epätasaisesti. Pittsburgh Penguins on periaatteessa pelin jokaisella osa-alueella Buffalo Sabresia edellä, mutta edellisellä kierroksellahan Buffalo Sabres suorastaan murskasi Columbus Blue Jacketsin 2-5 maalein. Tuosta ottelusta ei voida tehdä liian suuria johtopäätöksiä, mutta viisi maalia Columbus Blue Jacketsin verkkoon on tässä kohdassa enemmän kuin erinomainen suoritus. Pittsburgh Penguins sekä Buffalo Sabres voidaan luokitella NHL:n runsasmaalisimpien joukkueiden listaan, joten siinä mielessä maalidotusarvoa voidaan pitää korkealla. Edellisestä viidestä ottelustaan Pittsburgh Penguins on vain kerran jäänyt alle vaaditun maalimäärän, kun taas Buffalo Sabres on jokaisella kerralla pelannut yli vaaditun maalimäärän.

Pittsburgh Penguins on ollut tällä kaudella kotonaan huikeassa pelivireessä, sillä käytännössä kotonaan Pittsburgh Penguins viimeistelee kierroksesta toiseen jopa neljää tai viittä maalia! Edellisessä kotiottelussaan Pittsburgh Penguins murskasi Montreal Canadiensin 5-1 maalein. Pittsburgh Penguins on itseasiassa kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, mutta ne eivät ole kotijoukkueen tekemistä haitanneet. Viidestä edellisestä kotiottelustaan vain yhdessä Pingviinit ovat jääneet pienempään maalimäärään kuin neljä kappaletta. Se kertoo paljon kotijoukkueen maalinteosta. Pittsburgh Penguinsin yksilötaito on luonnollisesti vertailukelpoista joukkuetta kuin joukkuetta vastaan ja lisäksihän kotijoukkue on saanut viime otteluissa takaisin tärkeitä avainpelaajiaan. Pittsburgh Penguinsin loukkaantumislista näyttää huomattavasti maltillisemmalta kuin esimerkiksi kaksi viikkoa sitten.

Pittsburgh Penguins sekä Buffalo Sabres voivat lähteä tähän otteluun käytännössä täysin paineettomassa tilanteessa, sillä kummallakaan joukkueella suurta pistetarvetta ei tässä kohdassa ole. Pittsburgh Penguinsin tehtävä on lähinnä säilyttää itäisen konferenssin kärkipaikka, kun taas Buffalo Sabres pitää myös kärkipaikkaa, mutta konferenssin toisessa päässä. Buffalo Sabres on tähän mennessä varsinaisella peliajalla saalistanut kaksi vierasvoittoa, joten harva taitaa uskoa vierasjoukkueen mahdollisuuksiin voittotaistelun osalta. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Pittsburgh Penguins sekä Buffalo Sabres tulevat suurella todennäköisyydellä tarjoamaan runsasmaalisen kohtaamisen. Ville Leino sekä Drew Stafford ovat tekemässä suurella todennäköisyydellä paluuta Buffalo Sabresin kokoonpanoon, joten siinä mielessä vierasjoukkue on saamassa tärkeitä palasia takaisin palapeliinsä. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet runsasmaalisia ja samaa voidaan odotella tälläkin kerralla. Yli 5,5 maalia poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas