Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche 22.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Onko Coloradosta pysäyttämään Pingviinien voittoputkea?

Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,95 | 3,95 | 3,30 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins sekä Colorado Avalanche iskevät yhteen. Odotettavissa on ennen kaikkea tapahtumarikas kohtaaminen. Maaleja tullaan näkemään tässä kamppailussa varmuudella molemmissa päissä. Pittsburgh Penguins on materiaaliltaan tälläkin kaudella NHL:n parhaimmistoa. Pittsburgh Penguinsin maalintekotaito on yksinkertaisesti aivan mieletöntä luokkaa. Kotijoukkueella on laittaa jäälle sellaisia yksilöitä, että muut joukkueet voivat vain ihmetellä. Pittsburgh Penguins on pelannut kahdeksan ottelua ja saalistanut niistä vaatimattomasti seitsemän voittoa. Pittsburgh on viimeistellyt koko itäisessä konferenssissa eniten maaleja.

Colorado Avalanche on ollut alkukauden kenties suurin yllättäjä, sillä Colorado Avalanche on tällä hetkellä läntisessä konferensissa mahtavasti peräti toisella sijalla! Colorado Avalanche on pelannut kaiken kaikkiaan mahtavan alkukauden. Tarkemmin sanottuna lähes kolmekymmentä tehtyä maalia kertovat siitä, että vierasjoukkueen hyökkääjät ovat olleet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Edellisellä kierroksellahan Colorado Avalanche voitti Buffalo Sabresin vieraissa 2-4 numeroin. Edellisestä neljästä ottelusta Colorado on pelannut kolmessa yli vaaditun maalimäärän.

Pittsburgh Penguins sekä Colorado Avalanche tulevat tarjoamaan Suomen aikaa ensi yönä kamppailun, jossa maaleja tullaan näkemään. Lähtökohtaisesti on ehdottomasti syytä lähteä ennustamaan yli 5,5 maalia -kohteen rikkoontumista. Pittsburgh Penguins on tehnyt melkeinpä ottelussa kuin ottelussa erinomaisia maalimääriä, mutta nyt Colorado Avalanche tulee erittäin hyvällä itseluottamuksella haastajan asemassa tavoittelemaan vierasvoittoa. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin runsasmaalisia. Maaliskuussa joukkueiden viime kohtaaminen päättyi Pittsburghin vierasvoittoon 1-5 lukemin.

Veikkaussivut | Tuomas