Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets 10.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Columbuksen loistava pelivire Pittsburghin kustannuksella?

Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,02 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,70 | 4,20 | 4,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets matkustaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä toisena, kun taas Columbus Blue Jackets löytyy samasta konferenssista sijalta kaksitoista. Tiedossa tulee olemaan suhteellisen runsasmaalinen ottelu, sillä varsinkin Pittsburgh Penguinsin maalintekotaito on sellaista, jota monella muulla joukkueella ei ole. Pittsburgh Penguins onkin viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa ja näihin otteluihin sisältyvät esimerkiksi voitot San Jose Sharksia vastaan 5-1 maalein sekä 1-5 numeroin voitto Florida Panthersin kustannuksella. Pittsburghin supertähdet olivat alkukaudella yllättävän suurissa ongelmissa maalinteon suhteen, mutta tällä hetkellä tilanne on täysin erilainen.

Ulkona illat pimenevät, mutta Columbus Blue Jacketsin kohdalla voidaan sanoa, että vierasjoukkue on tällä hetkellä elämässä uutta kevättä! Columbus Blue Jackets on nimittäin neljästä edellisestä ottelustaan saalistanut peräti kolme voittoa. Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets murskasi Minnesota Wildin 4-0 maalein. Columbus Blue Jackets ei ole materiaaliltaan missään tapauksessa Pittsburgh Penguinsin tasoinen joukkue, mutta viime kierrosten aikaan vierasjoukkue on jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan. Toisaalta edelleen sama ongelma puolustuksessa vaivaa kuin alkukaudella – liian monessa ottelussa Columbus Blue Jacketsille tehdään turhan paljon maaleja. Varsinkin vierasottelut päättyvät liian usein Columbuksen osalta murskatappioihin.

Pittsburgh Penguins on saalistanut viidestä edellisestä kotiottelustaan yhtä monta voittoa, joten ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Pittsburgh Penguins. Kotonaan kaiken kaikkiaan Pittsburgh Penguins on pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita. Kaiken kaikkiaan on syytä olettaa, että maaleja nähdään reilusti myös tässä ottelussa. Columbus Blue Jacketsin lukuisat poissaolot sekoittavat vierasjoukkueen kokoonpanoa, joten hyvin epävarma puolustus tulee tänään joutumaan erittäin vaikean haasteen eteen. Pittsburgh Penguinsin kannalta hieno asia on se, että Evgeni Malkin on tekemässä jälleen tässä ottelussa paluun kotijoukkueen vahvuuteen. Yli 5,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas