Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild 20.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Pittsburgh täyttä pistepottia Minnesotan kustannuksella?

Pittsburgh Penguins – Minnesota Wild, merkki 1, kerroin 2,20 Nordicbet
Pittsburgh Penguins – Minnesota Wild ML, merkki 1, kerroin 1,60 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,20 | 3,85 | 2,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan tulevana yönä useita mielenkiintoisia otteluita, Minnesota Wild matkustaa yhdessä niistä Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Itäisen konferenssin kärjessä oleva Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins voitti vieraissa New York Rangersin jatkojen päätteeksi 3-4 maalein. Kymmenen edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Pittsburgh Penguinsille tuottaneet vaatimattomasti yhdeksän voittoa. Pittsburgh Penguinsin pelivarmuus on ollut etenkin kotiotteluissaan rautaa, sillä viiteen edelliseen kotiotteluun vain yhdessä Pingviineille ollaan tehty enemmän kuin kaksi maalia. Edellisessä kotiottelussaan Pittsburgh Penguins voitti Toronto Maple Leafsin 3-1 lukemin. 

Minnesota Wildin maalinteko tökkii ja pahan kerran. Edelliseen viiteen otteluun vain yhdessä Minnesota Wild on varsinaisella peliajalla pystynyt viimeistelemään enemmän kuin kaksi maalia. Edellisellä kierroksella Minnesota Wild voitti jatkojen päätteksi Vancouver Canuksin 3-2 maalein, mutta maalinteko on muuten aiheuttanut vierasjoukkueelle suuria ongelmia. Edelliset vierasottelut ovat olleet muutenkin Minnesota Wildille täydellistä tervanjuontia, sillä lähes paristakymmentä vierasottelustaan varsinaisella peliajalla Minnesota Wild on kolme pystynyt voittamaan. Minnesota Wild onkin yksi läntisen konferenssin surkeimmista vierasjoukkueista.

Minnesota Wild lähtee melkein tyhjän sairaslistansa ansiosta tähän otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa on edelleen ainoastaan Mikael Gralund. Minnesota Wildin peli ei kuitenkaan ole toiminut, vaikka sairaslista on ollut tyhjä jo pidemmän aikaa. Pittsburgh Penguinsin tilannehan puolestaan on sairaslistan osalta huomattavasti synkempi, sillä kotijoukkueen vahvuudesta sivussa edelleen ovat esimerkiksi James Neal, Kris Letang, Evgeni Malkin, Brooks Orpik sekä Paul Martin. Pittsburgh Penguinsin kannalta hyvä asia on se, että Evgeni Malkin on pian tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Lähtökohtaisesti Pittsburgh Penguins on ollut viime aikoina vakuuttava loukkaantumisista huolimatta. Kotivoitosta lähdetään ilman muuta liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas