Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens 23.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Montrealin alamäki Pingviinien vieraana?

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens, merkki 1, kerroin 1,85 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,85 | 3,95 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins sekä Montreal Canadiens iskevät yhteen. Suomen aikaan ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan maailman kovinta kiekkoliigaa neljän ottelun voimin. Pittsburgh Penguins hävisi edellisellä kierroksella käsittämättömästi Florida Panthersille 1-5 maalein, joten siinä mielessä tähän otteluun Pingviinit tulevat varmasti erittäin näyttöhaluisina. Kokonaisuutta ajatellen Pittsburgh Penguins on pelannut mahtavasti, joten onkin selvää, että yhden ottelun perusteella on kotijoukkueen kohdalla turhaa tehdä johtopäätöksiä. Pittsburgh Penguins on edelleen suurin ennakkosuosikki voittamaan oman konferenssinsa, joten käytännössä Pingviinit lähtevät otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkeina. Lähes 160 tehtyä maalia kertovat siitä, että kotijoukkueen maalinteko on toiminut huikealla tavalla koko kauden ajan.

Montreal Canadiensia voisi luonnehtia samanlaiseksi joukkueeksi kuin vihjeen kirjoittajaa keittiöpuuhissa eli koskaan ei voi tietää mitä on tiedossa. Montreal Canadiensille kahden hyvän ottelun pelaaminen putkeen tuntuu olevan vierasjoukkueelle täysin vieras käsite. Kaiken kaikkiaan Montreal Canadiensin puolustus on alkanut tekemään yhä useammin selkeitä virheitä ja sitä kautta ne ovat vaikuttaneet muunkin joukkueen tekemiseen. Edellisellä kierroksellahan vierasjoukkue hävisi Toronto Maple Leafsin vieraana 5-3 numeroin. Montreal Canadiensin sijoitus omassa konferenssissa on edelleen hyvä, mutta siitä huolimatta vierasjoukkueen tilanne on hälyyttävä. Viisi edellistä vierasotteluahan ovat varsinaisella peliajalla Montreal Canadiensille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, joten siinä mielessä matkapeleissä Punaisilla on ollut todella vaikeaa.

Pittsburgh Penguins on kärsinyt viime aikoinakin lukuisista loukkaantumista, mutta kotijoukkueen kannalta hyvä asia on se, että pelaajia on palannut pikkuhiljaa takaisin Pingviinien vahvuuteen. Pahimmillaan Pittsburgh Penguinsilta sivussa oli kymmenenkin tärkeää pelaajaa kuten esimerkiksi Evgeni Malkin, mutta kotijoukkueen kannalta tilanne on mennyt viime päivinä huomattavasti parempaan suuntaan. Pittsburgh Penguinsin selkeän ennakkosuosikin asemaa nostaa sekin tieto, että myös Montreal Canadiensilla loukkaantumisia riittää. Sivussahan vierasjoukkueelta ovat edelleen esimerkiksi Douglas Murray, Ryan White sekä Davis Drewiske. Viisi edellistä kotiottelua ovat Pittsburgh Penguinsille tuottaneet neljä voittoa, joten kaiken kaikkiaan Pingviinien luona vierasjoukkueiden tehtävä ei ole helpoimmasta päästä. Tähän otteluun Pittsburgh Penguins on luonnollisesti helppo nostaa selkeäksi ennakkosuosikiksi.

Veikkaussivut | Tuomas