Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 4.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Onko pingviinilauma kotonaan liikaa New Jersey Devilsille?

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,15 | 3,45 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins isännöi vieraaksi saapuvaa New Jersey Devilsiä. Pittsburgh Penguins voitti viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa Detroit Red Wingsin vieraissa peräti 1-5 maalein, kun taas puolestaan New Jersey Devils nappasi 4-1 numeroin voiton Philadelphia Flyersia vastaan. New Jersey Devilsille kaudesta tuskin on tulossa yhtä juhlaa kuten viimeinen harjoituspeli saattoi osoittaa, sillä New Jersey Devils joutui luopumaan viimeisestäkin tähtipelaajastaan, Ilya Kovalchukista. New Jersey Devilsin hyökkäyksessä suurimmat nimet ovat hyvin vähissä ja Jaromir Jagrilta kaivataankin hurjia tehoja mikäli vierasjoukkue haluaa tällä kaudella taistella realistisesti pudotuspelipaikoista.

New Jersey Devilsin puolustus joutuu heti hurjaan testiin, sillä Pittsburgh Penguinsin materiaali hyökkäyksessä on hurjaa luokkaa! New Jersey Devilsin puolustus on valitettavasti erittäin kädetöntä sakkia, joten helppoa kautta vierasjoukkueelle ei ole tiedossa. Marek Zidlicky tulee olemaan New Jersey Devilsin tähtipakki numero yksi, mutta valitettavasti omassa päässä tsekkiläinen on yleensä pihalla kuin lumiukko. Heti Pittsburgh Penguinsia vastaan vierasjoukkueen tehtävä on vaativa, sillä Pittsburghia ollaan ennusteltu itäisen konferenssin jopa ykkösjoukkueeksi ja samalla erittäin potentiaaliseksi joukkueeksi menestymään pudotuspeleissä pitkälle.

Pittsburgh Penguinsin hyökkäys on ollut aikaisemmilla kausilla joukkueen paras puolustus. Pittsburghin hyökkäys ei ole kesän aikana kokenut oikeastaan muutoksia, joten sinänsä kotijoukkue pääsee tähän kauteen hienosta tilanteesta. Sidney Crosby sekä Jevgeny Malkin ovat pelaajia, jotka voivat yksin ratkaista Pittsburghille otteluita melkeinpä missä tilanteessa tahansa. Jo harjoitusottelut kertoivat siitä, että Pittsburgh on tällä kaudella äärimmäisen hankalasti voitettavissa.

Veikkaussivut | Tuomas