Pittsburgh Penguins - New York Islanders 23.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Onko New York Islanders pelkkä välipala Pittsburghille?

Pittsburgh Penguins – New York Islanders, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,80 | 4,00 | 3,75

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins saa vieraakseen New York Islandersin. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä toisena, kun taas New York Islanders löytyy kolmanneksi viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä Pittsburgh Penguinsin eduksi. Pittsburgh Penguinsin suurimmat tähdet ovat tällä kaudella olleet yllättävän vaisuja ja niinpä kotijoukkue on ollut tällä kaudella epätasainen – vaikkakin sijoitus sarjataulukossa on tosissaan hienosti toinen. Pittsburgh on voittanut kaksi edellistä otteluaan 7-1 maalierolla, joten kotijoukkue on jälleen matkalla oikeaan suuntaan.

New York Islandersista ei ota todennäköisesti kukaan selvää sitä, että minkälainen vierasjoukkueen iskukyky on tässäkin ottelussa, sillä New York Islanders ailahtelee ottelusta toiseen valtavasti! New York Islandersilla on muutamia laadukkaita yksilöitä, mutta valitettavasti varsinkin vieraissa New York Islanders on umpisurkea. Edellisestä viidestä vierasottelustaan New York Islandersilla on alla yhtä monta tappiota. Edellisen viiden vierasottelun maaliero on karu 8-22, joten sillä tavalla voittaminen tässä lajissa on vaikeaa. Vierasjoukkueen puolustus on hyvin epävarmaa seurattavaa ja näin ollen se vaikuttaa koko joukkueen toimintaan myös hyökkäyspäässä.

Pittsburgh Penguinsin suurimpien tähtien on palattava omalle tasolleen, sillä yksinkertaisesti ”haalarihommien” pelaajat eivät pysty kannattelemaan kotijoukkuetta ikuisuuksia. Joka tapauksessa Pittsburgh Penguins on ollut kahdessa edellisessä ottelussa hyvä. Muutenkin Pittsburgh Penguins on viiteen edelliseen kotiotteluun saalistanut neljä voittoa. Pittsburgh Penguins ei joudu myöskään sairalistalta antamaan etumatkaa New York Islandersille, sillä mahdollisesti vierasjoukkueen sairaslista on jopa aavistuksen pidempi kuin kotijoukkueen. Kummallakaan joukkueella ei kuitenkaan ole selkeitä ongelmia asian suhteen. Todennäköisesti Pittsburgh tulee nappaamaan täyden pistepotin, sillä New York Islanders on valitettavasti vieraissa surkea.

Veikkaussivut | Tuomas