Pittsburgh Penguins - New York Islanders 26.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko maalitalkoot Pittsburghin sekä New York Islandersin kohtaamisessa?

Pittsburgh Penguins – New York Islanders, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,80 | 4,05 | 3,75

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan tulevana yönä Suomen aikaa useita mielenkiintoisia kamppailuita, yksi odotetuimmista otteluista käydään Pittsburgh Penguinsin sekä New York Islandersin kohdatessa toisensa. Pittsburgh Penguins on pelannut kaiken kaikkiaan mahtavan alkukauden, mutta viime kierroksella Pittsburgh Penguins hävisi yllättäen Colorado Avalanchelle 0-1 maalein. Pittsburgh Penguins on ollut läpi alkukauden erittäin runsasmaalinen, mutta mikäs siinä on kotijoukkueella pelatessa, kun on maailmanluokan hyökkääjiä laittaa jäälle vähän enemmänkin. Evgeny Malkin sekä Sidney Crosby eivät esittelyjä kaipaa. Ennen Coloradoa vastaan käytyä kamppailua Pittsburgh voitti jatkoilla Vancouver Canuksin 4-3 numeroin,

New York Islanders on mielenkiintoinen seura, sillä tappioita New York Islanders on kerännyt valtavasti, mutta oikeastaan jokaisessa ottelussa vierasjoukkue on ollut erittäin hyvin taistelussa pisteistä! Edellisellä kierroksella New York Islanders hävisi huikeassa ottelussa jatkojen jälkeen juuri Vancouveria vastaan 4-5 maalen. New York Islanders onkin ollut Pittsburgh Penguinsin tavoin erittäin runsasmaalinen. Edellisestä neljästä ottelustaan New York Islanders on kolmesti pelannut yli vaaditun maalimäärän. Tiukat ottelut ovat vain usein kääntyneet vierasjoukkuetta vastaan.

Lähtökohtaisesti tiedossa on kamppailu, jossa maaleja tullaan näkemään kaiken järjen mukaan molemmissa päissä. Pittsburgh Penguins on materiaaliltaan erittäin laadukas, mutta toisaalta oman mausteensa otteluun lisäksi tuo myös se, että New York Islanders on pelannut usean ottelun putkeen kotonaan. Edellisestä vierasottelusta New York Islandersin kohdalla on aikaa. Yksilötaito vierasjoukkueella on kuitenkin myös sitä luokkaa Frans Nielsenin, Matt Moulsonin sekä John Tavaresin johdolla, että napataan vetokupongille yli 5,5 maalia.

Veikkaussivut | Tuomas