Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers 14.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Viekö Pittsburgh odotetun paikalliston Flyersin kustannuksella?

Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers, merkki yli 4,5 maalia, kerroin
Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin
Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers, merkki yli 6,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,68 | 4,20 | 4,20

 

 

Pennsyllian paikallistossa Philadelphia Flyers matkustaa Pittsburgh Penguisin vieraaksi. Tiedossa on jälleen varmasti unohtumaton kohtaaminen näiden seurojen välillä. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaa tulevana yönä vain kolme ottelua, mutta odotusarvo tulevaa yötä kohtaan on korkealla. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä toisena, kun taas Philadelphia Flyers löytyy samasta konferenssista sijalta kolmetoista. Pittsburgh Penguins on kotonaan ollut vakuuttava, sillä Pingviiniryhmä on kotiotteluistaan saalistanut peräti seitsemän voittoa – vain kahdesti voitto on päätynyt vierasjoukkueelle. Edellisessä kotiottelussa Pittsburgh Penguins voitti Columbus Blue Jacketsin 4-2 maalein, mutta toisaalta Pittsburgh Penguins on pelannut kolme edellistä otteluaan vieraissa.

Philadelphia Flyersin alkukausi on ollut hankalaa aikaa, mutta sentään joka tapauksessa viime otteluissaan Philadelphia Flyers on ollut lyhyesti sanottuna uskomattoman vahva! Ensin Philadelphia Flyers voitti Edmonton Oilersin kotonaan 4-2 maalein ja sen jälkeen vieraissa kaatui Ottawa Senators vaatimattomasti 0-5 numeroin. Kenellekään ei varmasti tule se yllätyksenä, että Claude Giroux oli Ottawaa vastaan vierasjoukkueen paras pistemies. On myös syytä ottaa huomioon sekin, että Philadelphia Flyers on neljästä viime vierasottelusta saalistanut hienosti peräti kolme voittoa. Puolestaan viidestä viime vierasottelusta kolmessa ollaan pelattu yli keskimäisen maalimäärän yli 5,5 maalimäärän. Voidaan siis sanoa, että Philadelphia on ollut vieraissa runsasmaalinen joukkue.

Pittsburgh Penguisin suurimmilla tähdillä on ollut hieman ongelmaa maalinteon kanssa, mutta toisaalta ongelma se ei ole kotijoukkueelle ollut. Pittsburgh Penguisilla ratkaisijoita on yksinkertaisesti oikeastaan jokaisessa kentässä. Jussi Jokinen on ollut yksi suurimmista tasonnostajista kotijoukkueen kokoonpanossa. Toisaalta esimerkiksi Evgeny Malkin saalisti edellisessä kotiottelussa myös kaksi tehopistettä. Lähtökohtaisesti maaleja on lupa odottaa tässä kohtaamisessa molempiin päihin. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tapahtumia täynnä. On lopuksi myös syytä muistaa, että vierasjoukkueen kannalta hienoa on se, että Claude Giroux sai hetki sitten maalitilinsä auki. Parhaimmillaan Philadelphian suurin tähti pystyy ratkaisemaan otteluita yksinkin vierasjoukkueen eduksi.

Veikkaussivut | Tuomas