Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks 6.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Pittsburgh sekä San Jose vastakkain konferenssien kärkikamppailussa.

Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,10 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,35 | 3,75 | 2,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Pittsburgh Penguins sekä vieraaksi saapuva San Jose Sharks. Tiedossa on kahden erinomaisessa pelivireessä olevan joukkueen välinen kohtaaminen. Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä itäisen konferenssin ykkösjoukkueena, mutta toisaalta San Jose Sharks on läntisessä konferenssissa toisella sijalla. Tiedossa on todennäköisesti runsasmaalinen kohtaaminen, sillä Pittsburgh Penguinsin paras ase on tietenkin kotijoukkueen huippulaadukkaat yksilöt ja lisäksihän kolmeen edelliseen otteluun San Jose Sharks on pelannut erittäin runsasmaalisesti. Edellisessä ottelussaan Pittsburgh Penguins voitti vieraissa New York Islandersin jatkojen päätteeksi 2-3 maalein, kun taas San Josella on alla 2-4 lukemin voitto Toronto Maple Leafsin kustannuksella.

San Jose Sharks on tällä hetkellä koko liigan yksi kovakuntoisimmista joukkueista, sillä viisi edellistä ottelua ovat San Jose Sharksille tuottaneet viisi voittoa. San Jose Sharks on materiaaliltaan tietenkin erittäin laadukas, mutta tilannetta korostaa entisestään se, että vierasjoukkue on pystynyt välttämään loukkaantumiset kovalla prosentilla. San Jose Sharksilta sivussa tästä ottelusta ovat vain Adam Burish sekä Raffi Torres. San Jose Sharks on pystynyt pitämään joukkueensa suhteellisen hyvin terveenä ja se onkin alkanut edellisten kierrosten aikana tuottamaan hedelmää. San Jose on pystynyt suhteellisen mukavalla rintamalla saamaan hyökkäyksessä onnistumisia, joten se kertoo siitä, että vierasjoukkueella pullat ovat jatkoa ajatellenkin melkoisen hyvin uunissa.

Pittsburgh Penguins tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat Pingviineille tuottaneet neljä voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Pittsburgh Penguins voitti jatkojen päätteeksi Toronto Maple Leafsin 6-5 numeroin. Pittsburgh Penguinsin supertähdet olivat alkukaudesta yllättävän heikkoja, mutta toisaalta esimerkiksi Evgeni Malkin viimeisteli kolme tehopistettä viime kamppailussa. Sairaslistan kannalta Pittsburgh Penguinsin tilanne ei ole joka tapauksessa toisaalta kohdallaan, joten siinä mielessä se luo hieman kysymysmerkkejä tätä ottelua ajatellen. Pittsburgh Penguins on kamppaillut edellisten kierrosten aikana suhteellisen merkittävien loukkaantumisten kannalta, mutta kaiken kaikkiaan sekin saattaa vain nostaa sitä todennäköisyyttä, että maaleja nähdään tänään ja itseasiassa monta varmasti nähdäänkin.

Veikkaussivut | Tuomas