Pittsburgh Steelers - Houston Texans 21.10.2014 | Molemmat joukkueet 3-3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kumpikin joukkue on aloittanut hieman alle tasonsa, mutta kyllä Pittsburghilla on enemmän potentiaalia

Vihje lyhyesti

– Steelers ja Texans ovat voittosuhteessa 3-3. Alku on ollut kummallekin pettymys, matkaa pudotuspeleihin alkaa jo olla liikaa. Steelers varmaankin lähti kauteen kovemmin odotuksin, ja nyt joukkueelta jo kysellään että onko paniikkia? Kumpikin hävisi viime viikolla. Houston aloitti kotonaan kehnosti Indianapolis Coltsia vastaan, se oli avausneljänneksen jälkeen 24 pistettä tappiolla. Steelers hävisi Clevelandissa Brownsille selvästi. Big-Ben Roethlisberger pelasi yhden kauden surkeimmista otteluista.

[ Steelersin kerroin Gutsilla on 1.59. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– Steelersin hyökkyksessä on potentiaalia, laituri Brown ja keskushyökkääjä Bell ovat väläytelleet tällä kaudella. Houstonin puolustus on aikaisemmin ollut kova, mutta nyt näyttää siltä, että nuo ajat ovat ohi. Houstonin hyökkäystä johtaa veteraani-QB Fitzpatrick, hän ei ole ollut tällä kaudella häävi. Keskushyökkääjä Arian Foster on edelleen kovan luokan pallonkantaja, mutta Steelersin vieraskentällä ilman kunnon heittopeliä Houston on pulassa.

– Pittsburgh on selkeä suosikki otteluun, kyllä sen kautta voi pelit laittaa. Muutaman pisteen tasoituksella kertoimen saa lähemmäs kahta. Ottelun totals-raja on 44.5, siihen ei uskalla kajota.

Vihje: Steelers -3, kerroin 1.81 Betsson

 

 

Lähtökohdat otteluun

Houston ja Pittsburgh ovat kumpikin kolmen voiton ja kolmen tappion joukkueita. Steelersin kausi on edennyt voittoja ja tappioita vuorotellen. Viime viikolla se hävisi Clevelandissa 10-31. Texansin kaksi viimeistä ovat olleet tappioita, mutta vastukset ovat olleet kovia. Viime viikolla se hävisi Indianapolisille kotonaan ja sitä ennen vieraissa Dallasille. Kumpikin on NFL:n kuuma joukkue juuri nyt.

Pittsburgh pelaa nyt kolme ottelua peräkkäin kotikentällään, ja siinä sillä on hyvä tilaisuus nostaa itseään sarjataulukossa ylemmäs. Pittsburgh on ollut hyvä kotijoukkue, se on voittanut kuusi viimeisistä kahdeksasta kotiottelusta. Kaikkein viimeisimmän NFL:n viikolla neljä se kuitenkin hävisi kotonaan surkealle Tampa Baylle 24-27.

”Ei syytä paniikkiin. Meidän odotetaan panikoivan kehnon alun jälkeen, mutta emme me ole paniikissa”, Steelers-QB Big-Ben Roethlisberger sanoi viikolla. Hänet on säkitetty tällä kaudella jo 17 kertaa, lukema on NFL toiseksi korkein.

Big-Ben on tullut tunnetuksi rauhallisuudestaan. Veteraani ei hätkähdä helposti, vaikka oma hyökkäyksen linja onkin ollut heikko. Viime viikolla Clevelandia vastaan Roethlisberger pelasi yhden kauden heikoimmista otteluista. Hän heitti peräti 42 kertaa, mutta vain puolet onnistuivat. Jaardeja tuli vain 228 ja syötönkatkon jälkeen Browns pääsi hyvään kenttäasemaan ja teki maalin. Cleveland-ottelussa Roethlisbergerin QB-reittaus oli vain noin 64. Aikaisemmissa kolmessa ottelussa reittauslukema on ollut 112 ja touchdowneja niissä Big-Ben heitti kuusi. Browns-ottelu taisi olla vain väkisinkin välillä tuleva kehnompi ottelu.

[ Steelers johtaa puoliajalla ja voittaa ottelun on Gutsilla 2.22. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Houstonin puolustus on viime kaudet ollut kova, mutta tänä vuonna se ei ole noussut liigan kärkeen. Se on vastustajalle annetuissa jaardeissa vasta liigan 27:ksi paras, lukema on liki 398 jaardia per ottelu. Texansin puolustuksen linjassa pelaa kuitenkin puolustuksen supertähti J.J. Watt, hän on tällä kaudella saanut vastustajan pelinrakentajaan jo 20 taklausta sekä neljä Houstonin kymmenestä säkistä. Houston-puolustus saattaa saada takaisin tähän otteluun rookie-tukimiehen Jadeveon Clowneyn, joka on ollut sivussa avausviikolta lähtien. Clowney olisi iso apu Houston-puolustukselle.

Viime viikolla Houston aloitti kotonaan Coltsia vastaan surkeasti. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen se oli 24 pistettä tappiolla ja sen oma hyökkäys oli edennyt vain kaksi jaardia. Se oli viides kerta tällä kaudella kun Houston on jäänyt nollille ensimmäisellä neljänneksellä. Coltsia vastaan se sai aikaan lopulta kunnon kirin, mutta hävisi kuitenkin viidellä pisteellä.

Houstonin veteraani-QB Ryan Fitzpatrick ei ole ollut häävi tällä kaudella, varsinkin avausneljännes on hänellekin ollut hankala. Hänen QB-reittauksensa ensimmäiseltä ottelun neljännekseltä on koko AFC:n kehnoin 58.9. Viime viikolla hän heitti avausjaksolla neljä kertaa ja kaikki ohi.

Perustelut vihjeelle

Kotijoukkue Pittsburgh on pelannut paremmin. Sillä on tasapainoinen hyökkäys kaikesta huolimatta. Keskushyökkääjä Le’Veon Bell ja laituri Antonio Brown ovat pelanneet ajoittain erinomaisesti. Houstonin hyökkäyksestä löytyy keskushyökkääjä Arian Foster, mutta ilman kunnollista heittopeliä hänelle ei jää tilaa. Ja kai se on uskottava että vuosia luetettavan kova Houston-puolustus on nyt vian keskivertoryhmä. Pittsburghin voittokerroin on Betssonilla 1.57. Kolmen pisteen tasoituksella Steelers on vielä 1.81.

Vihje: Steelers -3, kerroin 1.81 Betsson

Veikkaussivut | Anssi