nfl titans

Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans 17.11.2017, molemmat menossa pudotuspeleihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Torstai-illan NFL -kierroksella pelaavat Tennessee Titans ja Pittsburgh Steelers. Kummallakin joukkueella on hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin. Titans on nyt American -konferenssin etelälohkon ykkönen kuudella voitolla, samassa kuudessa voitossa on myös Jacksonville. Pittsburgh taas on saman konferenssin pohjoislohkon selvä ykkönen. Sillä on seitsemän voittoa, kun kakkosena olevalla Baltimorella on vasta neljä. Tennessee ei voi löysäillä, tai takaa mennään ohi, mutta eipä Pittsburghillakaan ole vielä varaa lepuuttaa avainpelaajia. Kummallakin joukkueella on neljän voiton putki.

Titansin kuiva kausi

Tennessee Titans ei ole ollut play offseissa mukana kahdeksaan viime kauteen. Nyt voitto matkaottelusta, niin mahdollisuudet jatkopeleihin olisivat tällä kaudella hyvä. Tämän kauden vierasotteluissa Titans on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi.

Torstain ottelu on hankala NFL -joukkueille. Edellisestä pelistä on vain neljä yötä, harjoitusviikko on kovin lyhyt ja pikkuvammat eivät ole ehtineet parantua. Tennesseen pelinrakentaja Marcus Mariota on kärsinyt nilkka- ja olkapäävammoista, mutta hän pelannee taas, vaikka kipuja varmasti on. Mariota on Tennesseelle tärkeä pelaaja, hän on tällä kaudella heittänyt seitsemän maalia ja kuusi syötönkatkoa. Mariota on myös hyvin liikkuva pelinrakentaja, ja kantaa myös itse palloa mielellään.

Jos Mariotan heittopeli ei suju, niin Titans saattaa rakentaa hyökkäyksensä keskushyökkääjien DeMarco Murrayn ja Derrick Henryn varaan, ja kyllä tämäkin osa Tennesseen peliä on kunnossa. Murray ja Henry ovat tehneet nyt yhteensä seitsemän maalia.

Big-Ben kipuaa listoilla

Steelersin 35-vuotias pelinrakentaja Ben Roethlisberger on nyt NFL:n historiantilastoissa sijalla yhdeksän heitetyissä jaardeissa, ja kahdeksantena oleva Warren Moon on vain 214 jaardin päässä. Eiköhän Big-Ben mene ensi yönä all time -listassa taas yhden pykälän eteenpäin.

Steelersin hyökkäys on täynnä loistavia pelaajia. Keskushyökkääjä LeVeon Bell on koko NFL:n ykkönen keskushyökkääjien edetyissä jaardeissa. Laituri Antonio Brown on yksi parhaista omalla paikallaan ja pelaa hyvää kautta. Rookie-taitahyökkääjä JuJu Smith-Schuster on ollut myös erinomaisen hyvä. Rookie-JuJu on tehnyt maalin kolmessa viime ottelussaan.

Puolustuksessakin joukkueilla on kovaa kautta pelaava tähtiä. Titansin tukimiehet Derrick Morgan ja Brian Orakpo ovat joukkueen selkärankaa, kuten myös safety Kevin Byrd. Morganlla on tältä kaudelta viisi säkkiä, Orakpolla kolme pallonriistoa ja Byrdillä kuusi syötönkatkoa.

Pittsburghin puolustuksen johtohahmoja ovat linjan Cameron Heyward sekä tukimiehet Vince Williams ja Ryan Shazier. Heywardilla ja Williamsilla on kummallakin viisi säkkiä ja Shazierilla kolme syötönkatkoa ja kaksi riistoa.

Tasoitus yli seitsemän

Pittsburghin hyökkäys on NFL:n kymmenenneksi paras, Titansin puolustus taas on sijalla 17. Titansin hyökkäys on sijalla 19, ja Steelersin puolustus liigan toiseksi paras. Näillä lukemilla Pittsburghin pitäisi olla joukkueista selvästi parempi.

Vetomarkkina pitää Steelersia selvänä suosikkina, Unibetilla kertoimet ovat 1.32 – 3.55, tasoitus on 7.5 pistettä eli puoli pistettä päälle td:n ja lisäpisteen. Tämä puoli pistettä on arvokas, sen turvin voi lyödä vedon Titans +7.5 Unibetin kertoimella 1.79. Tälle vedolle on myös valumassa rahaa vetomarkkinoilla. Jos kerroin ei tuon alle laske, niin kohde on ok, mutta vedonlyöjän on pidettävä huoli, että tasoituksessa on mukana tuo puoli pistettä.

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?