Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs 17.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Valtavista kokoonpano-ongelmista kärsivä Pittsburgh isännöi Torontoa.

Pittsburgh Penguins – Toronto Maple Leafs, merkki 2, kerroin 3,65 Expekt
Pittsburgh Penguins – Toronto Maple Leafs ML, merkki 2, kerroin 2,60 Betsafe

Expektin kertoimet otteluun 1,80 | 4,10 | 3,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan tulevana yönä yhteensä neljä ottelua, Toronto Maple Leafs matkustaa suhteellisen mielenkiintoisessa ottelussa testaamaan Pittsburgh Penguinsin päivän vireen. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä ykkösenä, mutta kotijoukkueen lähtökohdat tähän otteluun eivät ole helpot. Pittsburgh Penguins on tuloksellisesti viime aikoina pelannut loistavasti, mutta kotijoukkueella on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Pittsburgh Penguinsin sairaslistalla on yhteensä kymmenen pelaajaa. Muutamana esimerkkinä sairaslistalta voidaan nostaa muun muuassa Evgeni Malkin sekä James Neil. Loukkaantumiset eivät voi olla vaikuttamatta Pittsburgh Penguinsin päivän vireeseen.

Toronto Maple Leafs voitti edellisellä kierroksella Chicago Blackhawksin 7-3 maalein – kaiken kaikkiaan Toronto Maple Leafsilta esitys tuossa ottelussa oli erinomainen! Toisessa erässä Toronto Maple Leafs viimeisteli Chicago Blackhawksin verkkoon vaatimattomasti neljä maalia. Parhaimmat Toronto Maple Leafsin pelaajat nappasivat tuossa ottelussa itselleen neljä tehopistettä mieheen. Tähän otteluun vierasjoukkue on varmasti saanut paljon lisää potkua tekemiseensä. Neljä edellistä ottelua ovat Toronto Maple Leafsille tuottaneet kylläkin vain yhden voiton, mutta toisaalta tappioputkensa vierasjoukkue katkaisi juuri oikeaan aikaan. Seitsemän maalia käytännössä yhtä NHL:n mestarisuosikkia vastaan on joukkueelta kuin joukkueelta erinomainen suoritus.

Toronto Maple Leafsin sairaslista ottelun alla on täysin erilainen kuin Pittsburgh Penguinsin, sillä vierasjoukkueelta sivussa ovat Colton Orr, Tyler Bozak sekä Dave Bolland. On todennäköistä, että David Clarkson tekee tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen vahvuuteen. Pittsburgh Penguinsin materiaali on tietenkin Toronto Maple Leafsia laadukkaampi, mutta kotijoukkueen valtavat loukkaantumisongelmat nostavat Toronto Maple Leafsin loistavaksi pelikohteeksi. Viisi edellistä kotiottelua ovat Pittsburgh Penguinsille tuottaneet viisi voittoa, mutta tässä ottelussa lähtökohdat eivät välttämättä puollakaan jälleen yhtä kotivoittoa lisää. Toronto Maple Leafs on vieraissa pelannut jatkuvasti maalin otteluita, joten siinä mielessä surkeasta vierasjoukkueesta ei ole kysymys.

Veikkaussivut | Tuomas