VIDEO: Pittsburgh-veskarilta uskomaton torjuntojen sarja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Penguins otti ensimmäisen kiinnityksen

Pittsburgh Penguins nappasi arvokkaan vierasvoiton pudotuspelisarjan avausottelussa Washington Capitalsia vastaan. Penguins kävi ryöväämässä ensimmäisen kiinnityksen 3-2-vierasvoitolla. Voiton tukipilari oli maalivahti Marc-Andre Fleury, joka antoi torjunnoillaan Penguinsille mahdollisuuden voittoon.

 

Tutut sulamispuheet nousivat jälleen pintaan Fleuryn kohdalla, mutta hän on nyt osoittanut, että tästä on enää turha puhua. Penguins-veskari torjui Capitalsia vastaan yhteensä 33 kertaa. Kotijoukkueen Braden Holtbylle torjuntoja kertyi puolestaan ainoastaan 18, joten ei ole epäilystäkään, kumpi veskareista pelasi paremman pelin.

Fleuryn tähtihetki nähtiin, kun hän otti Capitalsin hyökkäyspään myllytyksen yhteydessä yhteensä kuusi torjuntaa yhteen putkeen, ja piti joukkuettaan pystyssä.

Näet tilanteen tästä:

Fleuryn ohella ottelun ehdoton hahmo oli Sidney Crosby, joka iski vieraille kaksi osumaa. Kolmannen maalin teki puolestaan Nick Bonino. Myös Olli Määttä sai ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen. Kotijoukkueen maaleista vastasivat puolestaan Alexander Ovechkin ja Evgeny Kuznetsov.

Washingtonin ja Pittsburghin välisestä pudotuspelisarjasta odotettiin jälleen äärimmäisen tasaista vääntöä, ja ensimmäinen ottelu näyttikin, että nämä matsit ovat yhden maalin pelejä. Penguins onnistui kuitenkin ottamaan tärkeän ensimmäisen kiinnityksen. Jäämme innolla odottamaan jatkoa tälle huikealle ottelusarjalle.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa, kun sarja jatkuu Washingtonin kotiluolassa.

Lue myös:

VIDEO: TAPPARALLE SUOMEN MESTARUUS VOITOIN 4 – 2 – KALPALLE HOPEAA

OLYMPIAJÄÄKIEKON SELOSTAJAT – OSKARI SAARI JA J-P JALO