VIDEO: PK-35 Vantaalla kuohuu - päävalmentaja lähtee vaihtoon?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Sarjanousijan alkukausi on ollut tuskainen.

Jalkapallon Veikkausliigaan nousun tälle kaudelle tehnyt kohujoukkue PK-35 Vantaa on jälleen otsikoissa, sillä Urheilulehti uutisoi perjantaina, että seurajohto olisi pitänyt hetki sitten kokouksen, jossa pohdittiin päävalmentaja Shefki Kuqin potkuja.

Kuqi on itse kertonut, että hän ei ole tietoinen tälläisestä kokouksesta, mutta tiedostaa kuitenkin, että vantaalaisten tilanne on todella vaikea.

– Kun sain viestin, että näin lukee lehdessä, soitin puheenjohtajalle ja hän ei tiedä mitään. Veikkaan, että vähän tiedän, mistä tämä on vuotanut, Kuqi totesi Yle Urheilulle.

PK-35 Vantaan toinen valmentaja Jose Riveiro ilmoitti noin viiikko sitten, että hän ei halua jatkaa sarjanousijan vahvuudessa. Kuqi ei ole kuitenkaan lähtenyt avaamaan syitä sille, että miksi näin tapahtui.

– Minun on vaikea sanoa ihmisten mielipiteistä. Meillä oli lauantaina palaveri ja hän ilmoitti, että ei enään jatka.

Päävalmentajan pitäisi PK-35 Vantaalla olla Riveiro eikä Kuqi. Näin on helppoa päätellä sarjanousijan nykytilanteesta, eikä Kuqi kiellä varsinaisesti kiellä asiaa.

– Mistä voin tietää, kuka pelaajista sanoo Shefki, kuka Riveiro? Henkilökohtaisesti ei ole yhdenkään pelaajan kanssa ongelmia, hän totesi.

Katso PK-35 Vantaan edellisen ottelun huippuhetket:

 

Veikkausliigassa pelataan tänään kolme ottelua. PK-35 Vantaa kohtaa PS Kemin ja sen lisäksi SJK matkustaa KuPSin vieraaksi sekä FC Inter saa vieraakseen Ilveksen. Myös Ykkösessä on vuorossa kolme välienselvittelyä.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Yle Urheilu, Urheilulehti

Lue myös:
VIDEO: Marco Russille karmeita uutisia – halusi silti pelata putoamista vastaan
VIDEO: Englannin joukkue EM-kisoihin nimetty

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa