Pohjois-Irlanti - Saksa

Pohjois-Irlanti - Saksa, piekseekö Saksa kotijoukkueen Belfastissa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/05/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

Saksan maajoukkue on loistavassa kunnossa, se tuskin yllättää ketään. Mutta se olisi muutama vuosi sitten ollut kova yllätys, että Pohjois-Irlantikin on erinomaisessa iskussa. Muutama vuosi sitten Pohjois-Irlanti oli futismaana Suomen alapuolella, mutta sitten maa teki todellisen kilpailukykyloikan ja hyppäsi kauas Suomen edelle. Pohjois-irlantilaiset ja islantilaiset ovat tehneet jotain sellaista, josta suomalaiset futisihmiset näkevät vain märkiä päiväunia.

Saksa ei ole hävinnyt 26 viime otteluun, ja jos se ei häviä tänäänkään, niin se varmistaa paikkansa ensi kesän Venäjän MM-kisoihin. Pohjois-Irlanti on voittanut viisi viimeistä otteluaan, ja se on tiukasti kiinni lohkokakkosten jatkokarsintapaikasta. Azerbaidzhan on C-lohkon kolmonen, mutta se on jo yhdeksän pisteen päässä Pohjois-Irlannista. Pohjois-Irlanti on vahvoilla lohkokakkosten vertailussa.

Pohjois-Irlanti on ollut karsinnoissa kova kotijoukkue.Neljästä kotiottelusta se on voittanut kaikki maalierolla 12-0. Tsekki ja Norja kumpikin hävisivät Belfastissa 0-2. Kaiken kaikkiaan Pohjois-Irlanti on ollut erinomainen puolustuspäässä. Se on päästänyt karsintojen kahdeksassa ottelussa vain kaksi maalia, ja molemmat teki Saksa vuosi sitten, kun joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran. Pohjois-Irlanti ei osunut maaliin ottelussa Hannoverissa, eli Saksa voitti joukkueiden avausottelun 2-0.

Pohjois-Irlannilla ei juurikaan ole poissaoloja. Kokenut Hughes on sivussa, mutta McAuley on kunnossa ja tullee samantein topparin paikalle.

Saksan kakkosjoukkuekin yksi parhaista

Saksalla on periaatteessa vielä mahdollisuus menettää lohkovoitto, joten tuskin he ottavat ottelun löysin rantein. Jurgen Low laittanee kentälle aikalailla parhaan mahdollisen avauksen. Saksalaisten viimeinen karsintaottelu on kotikentällä Azerbaidzhania vastaan, ja tässä pelissä on varmasti kakkosketjua mukana, jos jatkopaikka selviää tänä iltana.

Toisaalta, Saksa voitti kakkosketjunsa kanssa viime kesän Confederations Cupin, joten joskus tuntuu siltä, että Saksan taso on niin kova, että ei ole niin väliä keitä a-maajoukkueen ringistä kentälle laitetaan. Nyt joukkueelta on sivussa pitkä lista avainpelaajia, mutta tuskin se mitään haittaa. Poissa pelistä ovat muun muassa Neuer, Özil, Götze, Höwedes, Werner ja Gomez.

Viime ottelukierroksella Saksa pieksi Norjan kotonaan 6-0.

Vähämaalisempi matsi?

Vetomarkkina kääntää hanat tiukasti Saksan puolelle. Bet365:n kertoimet otteluun ovat 13.00 – 5.75 – 1.28. Aika jyrkästi vierailijan suuntaan, mutta eipä tuohon vastaankaan osaa sanoa. Saksa on edelleen vakuuttavin maajoukkue. Vetomarkkina odotta myös jostain syystä maaleja ottelussa, ehkä Saksan Norja-ottelu on vielä tuoreena mielessä. Tähän voisi lyödä vastaan. Saksa takuulla pelaa vieraissa tarkasti, ja tavoite on olla häviämättä. Pohjois-Irlannin puolustus on hyvä. Alle 2.5 maalia saa Bet365:ltä kertoimeksi 2.15, ja se kelpaa kupongille.

Pohjois-Irlannin mahdollinen avaus: McGovern – C.McLaughlin, McAuley, J.Evans, Brunt – St.Davis, Norwood – Magennis, Dallas, C.Evans – K.Lafferty

Saksan mahdollinen avaus: ter Stegen – Kimmich, Boateng, Hummels, Plattenhardt – T.Kroos, Rudy – Goretzka, Draxler, T.Muller – Wagner

Alla video Saksan Norja-pieksijäisistä:

 

 

Parhaat talletusbonukset