Ässille uusia pelaajasopimuksia - Mukana kova puolustajavahvistus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/03/2014
Jaa tämä...

Porin Ässät tiedotti tiistaina muutamasta uudesta pelaajasopimuksesta.

Ässät on solminut yksivuotiset sopimukset puolustaja Garrett Staffordin sekä hyökkääjä Antti Kerälän kanssa. Stafford saapuu Poriin NLA-joukkue Geneve Servetten riveistä, jossa mies kiekkoili päättyneen kauden loppuun. Kerälä taas edusti viime kaudella KalPaa sekä lainasopimuksella HPK:ta.

Samalla Ässät vahvisti Tommi Taimen lähdön rajan taakse KHL-kaukaloihin.

34-vuotias Stafford on pelannut valtaosan urastaan Pohjois-Amerikassa AHL-jäillä. Tuolla jälki onkin ollut komeaa ja jenkkipakki onkin naputellut parhaalla kaudellaan jopa 46 tehopistettä (14+32).

– Ässät on perinteikäs ja menestynyt joukkue. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan ja tutustumaan kaupunkiin. Autan joukkuetta etenkin hyvän kiekollisen pelin kautta, Stafford kertoi.

– Stafford on erinomainen yleispuolustaja, joka pystyy avaamaan peliä hyvin ja tukemaan hyökkäyksiä. Omassa päässä hän on erittäin varma puolustaja, joka pystyy pelaamaan isot minuutit ja kantamaan vastuuta, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola puolestaan kommentoi.

– Puolustajan hankinta tuli akuutiksi, kun Taimi siirtyi KHL-liigaan. Toivotamme hänelle onnea ja menestystä uuden haasteen parissa, Toivola jatkoi.

Parhaimmillaan yli 40 tehopistettä Liiga-kauden aikana naputelleen Kerälän viime sesonki ei mennyt aivan putkeen. Miehen pistetilille merkattiin koko kauden ajalta vain tehot 3+4=7.

– Saavun Poriin suurella motivaatiolla ja mielenkiinnolla. Pyrin auttamaan joukkuetta vahvan hyökkäyspelaamiseni kautta, Kerälä sanoi.

– Kerälä tuo leveyttä meidän ratkaisurintamaamme ja haemme yhdessä uutta nousua. Joukkueessa on nyt viisi liigakokemusta omaavaa keskushyökkääjää, joten keskellä tilanne on hyvä. Haemme pelaajamarkkinoilta vielä kahta kärkiketjujen laitahyökkääjää, Toivola kertoi.

Samalla Ässät tiedotti tehneensä juniorisopimuksen 1994 syntyneen Joonas Huovisen kanssa. Hovinen on tuttu näky Suomen eri ikäluokkien juniorimaajoukkueista. Nuorukainen tulee pelaamaan pääsääntöisesti Ässien A-nuorten mukana.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut